Στο Πήλιο ο Γκορμπούνοφ

19:59 10/7/2014 - Πηγή: AEK365

Εκτός από τα αγωνιστικά σε εξέλιξη είναι και τα μεταγραφικά ζητήματα του Ατρόμητου, με τους ιθύνοντες της ομάδας να θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ μεταξύ άλλων και στον «άσο». Έτσι, όπως έγινε κι επίσημα γνωστό έχει μεταβεί στο Πήλιο, όπου προετοιμάζεται η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, ο Λευκορώσος τερματοφύλακας Αντρέι Γκορμπούνοφ προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Έτσι, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο 31 ετών πορτιέρο θα αποτελέσει

το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Στο Πήλιο βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα ο Andrey Gorbunov. O Λευκορώσος τερματοφύλακας έφθασε το μεσημέρι στην Αθήνα από το Μινσκ και αμέσως αναχώρησε για τα Χάνια και θα ενσωματωθεί από αύριο στην προετοιμασία της ομάδας μας. Θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός αγωνιστικής ετοιμότητας.

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ είναι 31 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Την σεζόν 2012-13 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας με τη Μπάτε Μπορίσοφ το συμβόλαιο του με την οποία έληξε το προηγούμενο εξάμηνο αλλά με προσωπική του απόφαση δεν το ανανέωσε γιατί τον ενδιέφερε η προοπτική της Ευρώπης. Στο διάστημα που μεσολάβησε ακολούθησε καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων. Έχει 28 συμμετοχές σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα