Αλεξανδρής: Χτυπούσαμε τριάδα με τους Αμερικάνους

18:13 5/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ωστόσο, η αδυναμία χρησιμοποίησης των τριών Αμερικανών αποδυνάμωσε το ρόστερ, που πλέον μάχεται για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Ο Μακεδόνας τεχνικόςπαραχώρησε συνέντευξη στο Ράδιο Παρατηρητής της Κομοτηνής και μίλησε επίσης για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος, το επαγγελματικό μέλλον του, όχι όμως και τη λύση της συνεργασίας του με τους Θεσσαλονικείς, για την οποία εξακολουθεί να κρατά κλειστό το στόμα του. Αναλυτικά τα όσα είπε...
Για το μεταγραφικό σχεδιασμό του, το καλοκαίρι:

«Έκανα απίστευτο σχεδιασμό το καλοκαίρι, δεν πήγα ούτε διακοπές. Μάλιστα, πήρα και τους τρεις Αμερικανούς που είχα επιλέξει αρχικά, με 117.000δολάρια! Είχα κάνει ομαδάρα, την οποία όμως δεν ευτύχησα να κοουτσάρω ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι. Από τα φιλικά όλα έδειχναν πως ο Άρης θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής και να διεκδικήσει μέχρι και την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Είπα τότε πως εάν έχουμε στη διάθεσή μας τους Αμερικανούς μπορούμε να φτάσουμε στην 3η θέση, εάν όμως δεν τους έχουμε, γιατί εγώ πήρα Αμερικανούς όχι μόνος μου αλλά από τη στιγμή που μου έδωσε την έγκριση η διοίκηση, η ομάδα θα έχει σαν στόχο την παραμονή. Έχω επιβεβαιωθεί πλήρως, χωρίς να το επιζητώ φυσικά, απλώς εξαρχής είχα ενημερώσει σχετικά τους φιλάθλους του Άρη. Δεν μπορείς να παίξεις στο πρωτάθλημα μόνο με Έλληνες παίκτες, όσο καλοί κι αν είναι. Στηρίζω όλα αυτά τα παιδιά που είναι στην ομάδα, γιατί εγώ τους επέλεξα, αλλά δεν μπορούν να είναι πρωταγωνιστές χωρίς τους υπόλοιπους παίκτες, όπως είχα σχεδιάσει την ομάδα το καλοκαίρι».
Για τη στήριξη των φιλάθλων του Άρη προς το πρόσωπό του: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό όλο αυτό. Ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε πίνω καφέ με έναν φίλο και θαυμαστή, με τον οποίο γνωριστήκαμε μέσω της ομάδας. Είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να οξύνω καταστάσεις. Είναι συγκινητικό το πόσο πιστεύει ο κόσμος του Άρη σε εμένα και το πόσο με στηρίζει. Προς το παρόν δεν θέλω να μιλήσω για ό,τι έγινε, κρατάω το στόμα μου κλειστό. Νιώθω, όμως, μεγάλη ικανοποίηση από την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο και το γεγονός αυτό μειώνει κάπως τη στενοχώρια που αισθάνομαι από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως δεν θα συνεχίσω στον Άρη».
Για το μέλλον του: «Αυτήν την περίοδο νιώθω σαν τίγρης στο κλουβί! Όταν είσαι άνθρωπος της δράσης και εκ των πραγμάτων μένεις σε αδράνεια είναι κάτι που σε ενοχλεί, γιααυτό και λέω πως νιώθω κάπως περίεργα. Προσπαθώ να εκμεταλλευτώ δημιουργικά το χρόνο που έχω στη διάθεσή μου. Βάζω σε μια τάξη το μεγάλο και πλούσιο αρχείο που έχω, γιατί έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου για αργότερα και παράλληλα παρακολουθώ με πολύ μεγαλύτερη προσοχή πράγματα που αφορούν στη δουλειά μου, παιχνίδια, ομάδες, γιατί έχω και περισσότερο χρόνο πλέον».
Για το εάν θα επιστρέψει σύντονα στον πάγκο κάποιας ομάδας: «Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Σίγουρα είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να πάω σε κάποιες ομάδες που με κάλεσαν. Κάποιες άλλες ομάδες δεν διάλεξαν εμένα, αλλά κάποιους άλλους προπονητές. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται υπομονή απ
Keywords
Τυχαία Θέματα