Αγκουέρο: Η Γιουνάιτεντ θα μας ανησυχήσει περισσότερο

11:04 16/8/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι, σύμφωνα με τον Σέρχιο Αγκουέρο, η ομάδα που θα ανησυχήσει περισσότερο τους πρωταθλητές Αγγλίας λόγω έλλειψης ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.
Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Φέτος πιστεύω ότι η Γιουνάιτεντ θα μας κοντράρει. Υπάρχουν ομάδες όπως η Τσέλσι και η Άρσεναλ που πρωταγωνιστούν συνεχώς, αλλά νομίζω ότι η ομάδα που θα μας... ανησυχήσει περισσότερο είναι η Γιουνάιτεντ,

γιατί δεν θα έχει άλλες υποχρεώσεις πέρα των εγχώριων κυπέλλων. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πιο ξεκούραστη από εμάς και από κάποιες άλλες ομάδες και θα λειτουργήσει υπέρ της, όπως έγινε πέρυσι με τη Λίβερπουλ".
Σε ερώτηση για το πότε θα είναι έτοιμος, ο Αγκουέρο απάντησε: "Επέστρεψα την προηγούμενη εβδομάδα και στόχος μου είναι σε δυο εβδομάδες με σκληρή δουλειά να έχω φτάσει στην επιθυμητή κατάσταση. Σε τρεις εβδομάδες όμως νομίζω ότι θα είμαι στο 100% για να ξεκινήσω να παίζω".

Keywords
Τυχαία Θέματα