Αποκλεισμός-σοκ για Μάιντς μετά από ματσάρα! (VIDEO)

10:58 16/8/2014 - Πηγή: AEK365

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι, η Μάιντς αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γερμανίας χάνοντας από την Χέμνιστερ, ομάδα τρίτης κατηγορίας.
Σημειώνεται πως η κανονική διάρκεια έληξε 3-3 και μετά την ημίωρη παράταση οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες 5-5.
Στο "Stadion an der Gellertstraße», η Μάιντς προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Τσίμλινγκ (24') και Οκαζάκι (49'). Αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση χάρη σε δυο γκολ του Φινκ. Στο 73' η Μάιντς πήρε

ξανά προβάδισμα με τον Για-Τσεόλ Κου αλλά τρία λεπτά πριν το τέλος ο Μπούνγκερτ με αυτογκόλ ισοφάρισε σε 3-3.
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και στο 103' η Χέμνιστερ προηγήθηκε για πρώτη φορά όταν ο Τσιράις έκανε το 4-3. Έξι λεπτά αργότερα, ο Μπούνγκερτ εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ ισοφαρίζοντας σε 4-4. Ένα λεπτό πριν τη λήξη της παράτασης, η Χέμνιστερ προηγήθηκε 5-4 αλλά στη τελευταία φάση ο Γκάις έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι.
Εκεί, οι παίκτες της Χέμνιστερ ήταν εύστοχοι και στις πέντε εκτελέσεις με τον Χάρα να αστοχεί για τη Μάιντς και τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα μια απίστευτη πρόκριση.
Στα άλλα παιχνίδια για το Κύπελλο Γερμανίας, η Λεβερκούζεν έκανε... προπόνηση απέναντι στην ερασιτεχνική Αλεμάνια Βαλνταλγκεσαϊμ νικώντας με 6-0, ενώ η Ντούισμπουργκ επικράτησε δύσκολα της Νυρεμβέργης με 1-0 και πέρασαν αμφότερες στον 2ο γύρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα