Αυτό θα είναι το νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (ΦΩΤΟ)

15:35 31/1/2014 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση της απόφασης του να ανακαινίσει το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσίασε λεπτομέρειες για το πλάνο ανάπλασης του γηπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο πρόεδρος της ομάδας αποκάλυψε πως έχουν ήδη επενδυθεί 200 εκατομμύρια ευρώ για παλαιότερες βελτιώσεις του γηπέδου ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα το κόστος ανακαίνισης θα φτάσει τα 400 εκατομμύρια ευρώ.
Το 2017 θα έχει ολοκληρωθεί η ανάπλαση και το νέο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα εμπορικό κέντρο, ένα ξενοδοχείο, ένα μουσείο και μια οροφή που θα κλείνει μέσα σε 15 λεπτά

σε περίπτωση πολύ κακών καιρικών συνθηκών.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, τόνισε: "Θέλουμε να κάνουμε το "Μπερναμπέου" το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο. Θα πρόκειται για ένα μοντέρνο γήπεδο, που θα συνδυάζει την αισθητική με την τεχνολογία. Πέρα από τα αγωνιστικά κέρδη, το νέο στάδιο θα φέρει αύξηση της τάξεως των 30% ετησίως στο σύλλογο από την εκμετάλλευσή του. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αυξάνουμε την κληρονομιά του συλλόγου μας. Το νέο ‘Μπερναμπέου' θα ενισχύσει την εικόνα του συλλόγου, τη φήμη του παγκοσμίως και θα μας κάνει να νιώσουμε περήφανοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα