Τα κατάφεραν Κοτσάτος - Αλεξίου και η ΑΕΚ θα έχει τον κόσμο της στο Λιγκ Καπ

14:59 31/1/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν θα τεθεί τελικά σε ισχύ η εξωφρενική απόφαση της ΓΓΑ να απαγορευτεί ακόμα και η μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη για το Λιγκ Καπ. Οι Κοτσάτος και Αλεξίου είχαν σήμερα το πρωί επαφή με τον υφυπουργό αθλητισμού κ Ανδριανό και αρθηκε η απαγόρευση μετακίνησης

μεμονωμένων οπαδών για το λιγκ καπ. Έτσι οπαδοί της ΑΕΚ τόσο σήμερα, όσο και αύριο θα μπορούν κανονικά και μεμονωμένα να μπουν στο γήπεδο που θα διεξαχθούν τα παιχνίδια. Συγκεκριμένα ο μαραθώνιος των διαπραγματεύεσεων ξεκίνησε από το πρωί όταν έγινε γνωστό το εξής ανατριχιαστικό. Η αστυνομία Αλεξανδρούπολης παρέλαβε το πρωί από το club της ORIGINAL στην πόλη την ονομαστική λίστα των οπαδών που θα παρακολουθήσουν σήμερα τον αγώνα της ΑΕΚ και ούτε λίγο ούτε πολύ ενημέρωσε πως όσοι εκ των οπαδών ήταν κάτοικοι Κομοτηνής, Ορεστιάδας, και άλλων κοντινων πόλεων θα συλαμβάνοντα και θα πέρναγαν αυτόφωρο την Δευτέρα επειδή μετακινήθηκαν μεμονωμένα. Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώθηκε και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Κοτσάτος και Αλεξίου επικοινώνησαν με το γραφείο του υπουργού Αθλητισμού και έφτασαν ακόμη και να απειλήσουν με καταγγελία στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων αφού στην Ευρώπη της ελεύθερης μετακίνησης πολιτών δνε μπορεί να απαγορευτεί η ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ μετακίνηση πολιτών από πόλη σε πόλη της ίδιας χώρας. Μετά από πίεση λοιπόν η εξωφρενική απόφαση αποσύρθηκε.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κ. Αλέξης Αλεξίου έκανε την παρακάτω δήλωση: "Ευχαριστώ τον υπουργό Αθλητισμού που έστω και με καθυστέρηση έδωσε αίσιο τέλος στο σοβαρό αυτό πρόβλημα. Εγγυηθήκαμε προσωπικά μαζί με τον κύριο Κοτσάτο πως η συμπεριφορά των οπαδών μας θα είναι άψογη και θέλω να παρακαλέσω τους οπαδούς μας να δώσουν για άλλη μια φορά ρεσιτάλ υποστήριξης χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα