Κατευθείαν στην αποστολή ο Σκόκο

14:59 31/1/2014 - Πηγή: AEK365

Την Πέμπτη η Σάντερλαντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο και ο προπονητής Γκουστάβο Πογιέτ έδειξε από την πρώτη στιγμή πόσο υπολογίζει στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό καθώς θα τον έχει στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι το Σάββατο κόντρα στην Νιούκαστλ στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ".
Βέβαια, αυτό θα συμβεί υπό την προϋπόθεση πως θα φτάσει εγκαίρως η κάρτα του Σκόκο.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Σάντερλαντ, Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε: "Είναι δύσκολο να ξέρω αν είναι αρκετά έτοιμος ώστε να παίξει αμέσως. Εξαρτάται από το παιχνίδι. Στην αρχή, ίσως

να καθίσει στον πάγκο και θα δούμε αν θα τον χρειαστούμε. Αλλά υποθέτω πως το ντέρμπι κόντρα στην Νιούκαστλ θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να κάνει το ντεμπούτο του, ακόμα και αν πρόκειται να παίξει για λίγα λεπτά".
Ο Πογιέτ μιλώντας για την απόκτηση του Σκόκο δήλωσε: "Ο Σκόκο είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στην επίθεση. Έχει την ικανότητα να ανοίξει το παιχνίδι μόνος του, να πετύχει γκολ από το πουθενά, και μπορεί να σου δώσει την ποιότητα στην έξτρα πάσα ή στα στημένα. Αν προσαρμοστεί και ταιριάξει με τους παίκτες που έχουμε, τότε μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά για εμάς. Ήθελα απεγνωσμένα αυτή την μεταγραφή, καθώς αν τα καταφέρει θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία για εμάς και για εκείνον".
Από την πλευρά του, ο Σκόκο μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι της Αργεντινής δήλωσε: "Η Premier League είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο και πιστεύω πως η ιδέα του Πογιέτ για το ποδόσφαιρο και το πρότζεκτ του έχουν πολύ ενδιαφέρον. Όλοι εδώ στην Σάντερλαντ με υποδέχτηκαν πολύ όμορφα. Έκανα χθες την πρώτη μου προπόνηση. Παρακολούθησα την Σάντερλαντ απέναντι στην Στόουκ την Τετάρτη και μου άρεσε αυτό που είδα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θα πρέπει να αποδείξω την αξία μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα