Eβαλε χέρι στον Κοντοέ ο Λίνεν!

05:52 6/11/2012 - Πηγή: AEK365



Το... άλλο πρόσωπο του Έβαλντ Λίνεν είδε ο Γιάννης Κοντοές. Ο Γερμανός τεχνικός εκνευρίστηκε από τη συμπεριφορά του Έλληνα αμυντικού, με αποτέλεσμα να δείξει σε πρώτη φάση την ενόχλησή του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να του κάνει εντονότατες παρατηρήσεις στην προπόνηση της Δευτέρας.Ο Λίνεν θεώρησε ότι ο Κοντοές δεν ήταν συγκεντρωμένος στην προετοιμασία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (τουλάχιστον όχι όσο θα έπρεπε) και η αιτία ήταν

ένα περιστατικό μέσα στο πούλμαν της ομάδας: Στον δρόμο από το ξενοδοχείο προς το ΟΑΚΑ, ο ακραίος μπακ φέρεται να έκανε... καλαμπούρια και να «πείραζε» τους συμπαίκτες του (μεγαλόφωνα), κάτι που ενόχλησε τον προπονητή, με δεδομένο ότι η ΑΕΚ βρισκόταν καθ' όδον για ένα σημαντικό παιχνίδι.

Ο Γερμανός δεν αντέδρασε εκείνη τη στιγμή, όμως τον... πυροδότησε το γεγονός ότι ο Κοντοές αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα απέναντι στον Σισοκό, ειδικά στο πρώτο μισάωρο του αγώνα. Και η πρώτη... έκρηξη ήρθε στο ημίχρονο: «Όλη μέρα είσαι γέλια και αστεία και μπαίνεις στο ματς και έχεις τέτοια εικόνα. Αν είχες τέτοια συμπεριφορά, αλλά έμπαινες στο παιχνίδι και ήσουν αυτός που έπρεπε δεν θα έλεγα τίποτα, αλλά αν μπαίνεις και έχεις τέτοια εικόνα, πάει να πει ότι σε επηρεάζει αυτό και δεν είσαι συγκεντρωμένος», είπε ο Λίνεν στον Κοντοέ.

Ωστόσο, το θέμα δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο προπονητής της ΑΕΚ εξέφρασε την ενόχλησή του για το περιστατικό και στην ομιλία του, στην προπόνηση της Δευτέρας. «Σε σέβομαι και σε εκτιμώ, όμως δεν γίνεται να προετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι και να κάνουμε σαν να είμαστε σε... παιδική χαρά. Δεν γίνεται να είμαστε όλο γελάκια και αστεία. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε σε ντέρμπι με το πούλμαν και να έχουμε τέτοιο κλίμα, λες και πηγαίνουμε στα... μπουζούκια (σ.σ.: την τελευταία ατάκα την είπε στα ελληνικά!). Επειδή δεν αντέδρασα εκείνη τη στιγμή δεν σημαίνει ότι δεν ακούω και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Υπάρχει χρόνος για να κάνουμε αστεία, για να κάνουμε πλάκα, αλλά αυτά δεν είναι για όλες τις ώρες», ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού προς τον Κοντοέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα