Ανατροπή για Άρη, φωνάζει η Βέροια

01:07 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 9η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης

Μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη ο Άρης νίκησε την Βέροια

με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το γήπεδο μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Καλτσάς με σουτ έκανε το 0-1. Η Βέροια ήλεγξε τον ρυθμό όμως στο 44' ο διαιτητής απέβαλε αδικαιολόγητα τον Μπαραγκάν μετά από μια διεκδίκηση με τον Οικονομόπουλο.

Με παίκτη παραπάνω ο Άρης πίεσε στην επανάληψη και στο 57' ισοφάρισε όταν μετά την κεφαλιά του Γλέσιου ο Νταβίντ Αγκάνθο "τσίμπησε" την μπάλα και έκανε το 1-1. Μόλις τρία λεπτά μετά ο Σνάουτσνερ είχε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Γιαννιώτα και η Βέροια συνέχισε με εννέα παίκτες. Από εκεί και πέρα ο Άρης έκλεισε τους φιλοξενούμενους και στο 70' πέτυχε την ανατροπή με ωραίο σουτ στην κίνηση του Γκέσιου. Οκτώ λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Καζναφέρης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη για θέατρο.

ΑΡΗΣ: Βελίδης, Παπαζαχαρίας (64'Καπετάνος), Οικονομόπουλος, Καζναφέρης. Παπαστεριανός, Σούνας (27'Γκέσιος), Κοέλιο, Μαργαρίτης, Πουλίδο (31'Παντίδος), Γιαννιώτας, Αγκάνθο.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Κάλι, Μπαργκάν, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καφές (76'Παυλίδης), Καλτσάς (66'Τόμας), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ιωάννου (46'Ζε Βίτορ), Ολαϊτάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα