7 Κοσταρικανοί κλήθηκαν για αντι-ντόπινγκ κοντρόλ!

14:08 21/6/2014 - Πηγή: AEK365

Λίγες ώρες μετά τη νίκη επί της Ιταλίας και την πρόκριση στους "16" του Μουντιάλ, στην αποστολή της Κόστα Ρίκα επικράτησε έντονη δυσαρέσκεια για την απόφαση της FIFA να καλέσει επτά διεθνείς να περάσουν από αντι-ντόπινγκ κοντρόλ.
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σημείωσε πως μετά από αυτή την εξέλιξη, η αποστολή θα χρειαζόταν να διανυκτερεύσει στο Ρεσίφε και να φύγει την επόμενη μέρα για το Σάο Πάουλο.
Οι επτά παίκτες που κλήθηκαν να δώσουν δείγμα ήταν οι Μπαράντες, Κέιλορ Νάβας, Μπόργκες, Μπολάνιος, Ουρένια και Κάλβο.

Η FIFA έσπευσε να διευκρινίσει πως κάλεσε τον συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών για αντι-ντόπινγκ κοντρόλ καθώς πέντε από αυτούς δεν είχαν ελεγχθεί πριν από το Μουντιάλ.
Ωστόσο, στα μέσα Φλεβάρη, ο ειδικός σύμβουλος περί ιατρικών θεμάτων της FIFA, ο Γίρι Ντβόρακ είχε πει: "Χαίρομαι που είστε τόσο ανήσυχοι, γύρω από το πότε θα αρχίσουν οι έλεγχοι. Θα πρέπει να σας πω, πως από την 1η Μαρτίου, θέλουμε να έχουμε στα χέρια μας, τα whereabout, όλων των ομάδων και θα αποφασίσουμε εμείς πότε θα τις επισκεφθούμε. Οπότε αποκλείουμε το ενδεχόμενο να πούμε πως την τάδε ημερομηνία θα πάμε π.χ. στη γαλλική ομάδα. Κανείς δεν θα ξέρει πότε θα κάνουμε τους ελέγχους. Για να είμαι ξεκάθαρος, όλοι οι συμμετέχοντες θα εξεταστούν τουλάχιστον μια φορά πριν την έναρξη του Μουντιάλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα