Ο «ήρωας» πίσω από τον Λουίς Σουάρες

13:56 21/6/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά τα δυο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αγγλία, χαρίζοντας τη νίκη στην Ουρουγουάη με 2-1, ο Λουίς Σουάρες ευχαρίστησε δημόσια την οικογένεια του αλλά και τον φυσιοθεραπευτή της Εθνικής Ουρουγουάης, τον Βάλτερ Φερέιρα, που τον βοήθησε να επανέλθει στην δράση μετά τον τραυματισμό του.
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν

περισσότερες λεπτομέρειες για τον Φερέιρα και αξίζει να σημειωθεί πως ο φυσιοθεραπευτής της Ουρουγουάης βρέθηκε στη Βραζιλία για να βοηθήσει τον Λουίς Σουάρες παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ίδιος.
Συγκεκριμένα, ο Βάλτερ Φερέιρα πάσχει από καρκίνο αλλά σταμάτησε τη θεραπεία του μόνο και μόνο για να πάει μαζί με την αποστολή στη Βραζιλία και να ετοιμάσει τον Λουίς Σουάρες για τα παιχνίδια του Μουντιάλ.
Ο ίδιος θεωρεί πως έκανε απλά το καθήκον του και δηλώνει: "Είμαι ευγνώμων που το προπονητικό τιμ έδειξε εμπιστοσύνη σε εμένα για να στείλει τον Λουίς να δουλέψει μαζί μου. Ο Λουίς αξίζει όλα όσα ζει, γιατί έχει προσπαθήσει σκληρά. Τον ευχαριστώ και εγώ, όπως και όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου. Η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της αλλά δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ".
Από τη μεριά του, ο Λουίς Σουάρες λέει για τον Βάλτερ Φερέιρα πως "αν δεν ήταν αυτός, δεν θα ήμουν καν στο Μουντιάλ. Με βοήθησε πολύ, τόσο στην αποθεραπεία μου όσο και ψυχολογικά. Έκλαψα πολύ μαζί του, γιατί ήταν μια δύσκολη περίοδος για τους δυο μας. Θυσιάστηκε για να είναι δίπλα μου συνέχεια".
Όπως έγινε γνωστό, ο Βάλτερ Φερέιρα έχει βοηθήσει διάσημους Ουρουγουανούς ποδοσφαιριστές όπως οι Φορλάν, Σόσα, Φονσέκα, Μοντέρο και Ρεκόμπα να επιστρέψουν από τραυματισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα