Ο Πελεκάνος...η αποδέσμευση, η ΑΕΚ, η Νέα Κηφισιά και ο...Αίολος Αστακού!

Μπορεί να είναι αισίως στα 34 του χρόνια αλλά ο Μιχάλης Πελεκάνος έχει εξελιχθεί σε «μήλον του έριδος» για αρκετές ομάδες της Α1...αλλά και ομάδες από μικρότερες κατηγορίες, όπως είναι ο Αίολος Αστακού ο οποίος φέρεται να έκανε επίσημη πρόταση στον φόργουορντ του Άρη.

Έτσι, ο Πελεκάνος παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα δυο χρόνια με τον Άρη, δύσκολα θα παραμείνει στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης και μετά τις 30 Ιουνίου,

με τον ίδιο να έχει ζητήσει συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας ενώ υπάρχει όρος αποδεσμεύσεις στο συμβόλαιο του και από τις δυο πλευρές.

Έτσι, σημαντικό ρόλο στην πιθανολογούμενη απόφαση του να αποχωρήσει από το ρόστερ του Άρη, έχει παίξει η έλλειψη αγωνιστικού σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού την παρούσα χρονικά στιγμή στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης δεν υπάρχει προπονητής, ενώ εξακολουθεί να είναι σε ισχύ και η άρση του απαγορευτικού από την FIBA.

Αναφορικά με την απόκτηση του αρκετοί σύλλογοι αναμένεται να μπούνε στην διεκδίκηση του με τη Νέα Κηφισιά να έχει προχωρήσει σε πρόταση απόκτησης του, ενώ στο κόλπο έχει μπει και η ΑΕΚ, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να ταξιδεύσει στην Θεσσαλονίκη και να θέλει να τον επαναφέρει στον Δικέφαλο. Εκτός από του δυο συλλόγους της Α1 στο κόλπο της απόκτησης του είναι η νεοφώτιστη ομάδα της Γ΄Εθνικής, ο Αίολος Αστακός ο οποίος φέρεται να του έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Πελεκάνος κατάγεται από το Λεσίνι, μια περιοχή της Αιτωλόακαρνανίας, που βρίσκεται κοντά στον Αστακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα