34χρονη γυμνάστρια βάζει σε μπελάδες Ρόχο και Μάν. Γιουνάιτεντ

17:48 5/4/2015 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγο καιρό, 34χρονη γυμνάστρια είχε κατηγορηθεί πως εκβίαζε παίκτη της Premier League με σκοπό να αποκρύψει τη σχέση τους.
Ωστόσο, η Σάρα Γουότσον δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση με την εφημερίδα Daily Mail να αποκαλύπτει πως ο ποδοσφαιριστής είναι ο Μάρκο Ρόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Όπως ισχυρίζεται η 34χρονη, όχι μόνο δεν εκβίασε τον Αργεντινό αμυντικό, αλλά δέχτηκε απειλές, εν γνώσει της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να μην δημοσιοποιήσει την ιστορία.
Σύμφωνα με τη Γουάτσον η γνωριμία με τον Ρόχο έγινε τα περασμένα Χριστούγεννα, στο πάρτι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και λίγη ώρα αργότερα άνθρωπος που δρούσε για λογαριασμό του ποδοσφαιριστή την κάλεσε σε σπίτι και της πρόσφερε χρήματα για να «συνευρεθεί» με τον τελευταίο. Εκείνη υποστηρίζει ότι αρνήθηκε τα χρήματα, αλλά όχι και να κοιμηθεί με τον Ρόχο. Ακολούθησαν , σύμφωνα πάντα με την ίδια μηνύματα από πλευράς Αργεντινού διεθνή αμυντικού καθώς και μια γυμνή του φωτογραφία, δίχως εκείνη να ενδώσει, αφού στο μεταξύ είχε πληροφορηθεί πως ήταν παντρεμένος και έχει ένα παιδί.
Η Βρετανίδα γυμνάστρια υποστήριξε πως "αυτοί οι τύποι είναι σαν κακομαθημένα πλουσιόπαιδα, που πληρώνονται υπερβολικά και θέλουν να κάνουν σεξ συνέχεια, χωρίς καμία ευθύνη", ενώ αποκάλυψε πως βρετανική εφημερίδα της έδινε 35.000 λίρες για την ιστορία, εκείνη την... πούλησε, αλλά δεν έδωσε ονόματα.
Τότε, σύμφωνα πάντα με την ίδια, άρχισαν οι απειλές από δικηγόρους που δρούσαν για λογαριασμό του ποδοσφαιριστή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι ενήμερη για αυτό. Μάλιστα οι νομικοί φρόντισαν τότε να την κατηγορήσουν πως ζήτησε 100.000 λίρες για να μην προχωρήσει σε επιπλέον αποκαλύψεις.
Όπως δήλωσε η γυμνάστρια: "Ο Ρόχο και οι άνθρωποί του προσπάθησαν να με παρουσιάσουν σαν μια άπληστη, ενώ εκείνοι ήταν που μου πρόσφεραν 100.000 για να μη μιλήσω. Εγώ όμως ήθελα να καθαρίσω το όνομά μου".
Η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη που απέρριψε τις κατηγορίες την πλευρά του Ρόχο και επιδίκασε το ποσό των 25.000 λιρών ως δικαστικά έξοδα στην 34χρονη, η οποία είπε πως "αυτό που μου συνέβη δείχνει ότι οι πλούσιοι χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να κάνουν ό,τι θέλουν στους φτωχούς. Αυτό το μικρό λάθος μού προκάλεσε πολύ πόνο. Δεν είμαι πολύ περήφανη για ό,τι έκανα, αλλά είμαι μια ελεύθερη γυναίκα και απλώς ήθελα να περάσω καλά. Ίσως εκείνη τη βραδιά που πήγα μαζί του να έκανα λάθος, αλλά δεν άξιζα να περάσω όσα πέρασα".

Keywords
Τυχαία Θέματα