Αναθεώρηση στόχων

Η ανάδρομη πορεία του Άρη απ’ τις 24 Ιανουαρίου έως τις 14 Απριλίου, μάς βάζει σε μια περίοδο αναθεώρησης των στόχων και τον κινήτρων που ενεργοποιούν τη ζωή μας.

Η διέλευση του Άρη απ’ τη Παρθένο θα είναι ασυνήθιστα πολύμηνη, λόγω της ανάδρομης πορείας που θα κάνει. Η Παρθένος είναι το ζώδιο της υγείας, της υπηρεσίας και της εργασίας, κι έτσι όλο αυτό το διάστημα της αναδρομής, θα κάνουμε μια ανασκόπηση όσων έχουμε ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες, και ιδιαίτερα όσων ξεκινημάτων έχουμε κάνει σε θέματα εργασιακά και υγείας. Έτσι σε πολλούς μπορούν να βγουν στην επιφάνεια θέματα υγείας
απ’ το παρελθόν, ωστόσο θα δοθεί η ευκαιρία να αναπροσαρμόσουν μια θεραπεία ή μια δίαιτα, ώστε να έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Με τον Άρη στη Παρθένο, οι διαιτητικές ατασθαλίες πληρώνονται άμεσα με φλεγμονές και εντερικά ή άλλα προβλήματα. Επίσης δίνεται η δυνατότητα να ερευνήσει καλύτερα κανείς τα ψυχοσωματικά αίτια των ενοχλήσεων υγείας, και να διορθώσει τις αιτίες αυτές, αλλάζοντας νοητική και συναισθηματική στάση.

Σίγουρα βέβαια η ανάδρομη πορεία του Άρη μειώνει τη ζωτικότητα, ειδικά μέχρι το τέλος Ιανουαρίου που θα κινείται ακόμα πολύ αργά. Επίσης αναστέλλει τη δράση και μάς κρατά πίσω απ’ το να πάρουμε πρωτοβουλίες. Είναι όμως όλα αυτά μέσα στα πλαίσια των φυσικών κύκλων της ζωής και των φυσικών αναγκών των ανθρώπων ώστε να μην «κάψουν» τον μηχανισμό τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα