Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα

Κατά τόπους έντονα τα καιρικά φαινόμενα

Κακοκαιρία με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές και χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά, βαθμιαία στα ημιορεινά και από το βράδυ σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τα φαινόμενα στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι κατά τόπους έντονα.

Στην Αττική, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα, ενώ

χιόνια προβλέπονται τη νύχτα στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Χιόνια θα σημειωθούν αρχικά στα γύρω ορεινά, βαθμιαία όμως και μέχρι το βράδυ θα χιονίσει και σε πεδινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα