Βασιλειάδης: «Θα είμαστε 100% έτοιμοι στο προολυμπιακό»

Αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής ομάδας στο προολυμπιακό τουρνουά εμφανίστηκε ο Κώστας Βασιλειάδης κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αρχικά ο παίκτης της Μπιλμπάο, υπογράμμισε: «Και βέβαια μπορεί η Εθνική ομάδα. Έχουμε δείξει στο παρελθόν ότι έχουμε ομάδα που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε κάποιες απουσίες με δεδομένο ότι το ιταλικό πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Νομίζω ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι στο προολυμπιακό. Να καταφέρουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς

Αγώνες».

Στη συνέχεια τόνισε πως παρά την κούραση που υπάρχει όλοι οι παίκτες θα δώσουν το καλύτερο δυνατό για τη Εθνική ομάδα: «Το γεγονός ότι όλα τα παιδιά έχουν σταματήσει πριν μία εβδομάδα, το πολύ δέκα μέρες, τις υποχρεώσεις τους. Θα είμαστε λίγο κουρασμένοι, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να το σκεφτούμε διαφορετικά. Να είμαστε έτοιμοι. Είναι κάποια παιχνίδια μπροστά μας που θα μας πάνε στην Ολυμπιάδα που όλοι θέλουμε. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν στους Ολυμπιακούς. Θα δώσουμε το 100%».

Τέλος υποσχέθηκε πως έχει να δώσει πολλά περισσότερα πράγματα στην ομάδα: «Με βοήθησε η περσινή συμμετοχή μου στην ομάδα. Ξέρω όλα τα συστήματα της ομάδας και τη φιλοσοφία του κόουτς, νομίζω ότι μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα πράγματα για να βοηθήσω την ομάδα. Πέρσι δεν βοήθησα όσο θα μπορούσα, αλλά φέτος πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα