CAMP | Olympia Basketball Camp για 8η χρονιά

Το γνήσιο Olympia Basketball Camp, τα τελευταία 8 χρόνια αποτελεί εναν ιδανικό συνδυασμό προπονησης και ψυχαγωγίας, για αγόρια και κορίτσια απο 7 – 17 ετών που αγαπούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης .

Η απόδραση από την πόλη, το εξαιρετικό φυσικό τοπίο της Αρχαίας Ολυμπίας , σε συνδυασμό με τα προπονητικά προγράμματα υψηλών προδιαγραφών και τις άρτιες εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Κατασκηνωτικής , [ Χώρα της Περιπέτειας ] δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να

ζήσουν μια καταπληκτική εμπειρία μέσα απο το άθλημα που αγαπούν ακριβώς στο σημείο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό Ιδεώδες .

Το OBC είναι το πλέον αξιόπιστο προπονητικό πρόγραμμα εκμάθησης και ενίσχυσης ατομικών δεξιοτήτων στο basketball, και το μοναδικό στην Ελλάδα που έχει την αποκλειστική συνεργασία του drillz & skillz basketball training , ενα απο τα κορυφαία προπονητικά συστήματα ατομικής τεχνικής αλλά και εξέλιξης επαγγελματιών αθλητών μπάσκετ [ developmental coaching projects ] στις ΗΠΑ.

Η συνέπεια , η επιστημονική γνώση και το αδιάκοπο προπονητικό έργο , μας προσφέρουν την εμπειρία να καταρτίζουμε τα πλέον κορυφαία αλλά και πρότυπα προπονητικά προγράμματα στην Ελλάδα.

Το OBC πρωτοπόρο στην ανάδειξη της εξειδίκευσης στην προπονητική της καλαθοσφαίρισης , έχει καταρτίσει για 3η χρονιά στοχευμένα προγράμματα , το Advanced Playmaker Camp & το Advanced Shooting Camp , αποτελούν πρότυπα πλάνα υψηλής ποιότητας τα οποία εκπονούνται με μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ και την Σερβία.

Μαζί με τα Young and Mini Camp & Complete Skills , δημιουργούν ενα πλούσιο φάσμα προπονητικών προγραμμάτων , μέσω των οποίων προσφέρεται σε καθε αθλητή και αθλήτρια εφαρμοσμένη γνώση που θα τους δώσει ώθηση στην εξέλιξη τους.

Το Olympia Basketball Camp προσφέρει στα παιδιά 7ήμερα και 16ήμερα προγράμματα προπόνησης με στόχο την ομαλή εναρμόνιση των παιδιών με το περιβάλλον και την ουσιαστική προπονητική παρέμβαση.

Παράλληλα με την αθλητική δραστηριότητα των παιδιών, στα πλαίσια της ενεργητικής ανάπαυσης των παιδιών προσφέρουμε με την συνεργασία των έμπειρων στελεχών της Ολυμπιακής Κατασκηνωτικής ενα ευρύ πεδίο εναλλακτικών δράσεων και ψυχαγωγίας. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο στην πισίνα , να γνωρίσουν το μοναδικό στην Ελλάδα δρυόδασος της Φολόης, να επισκεφθούν το μουσείο φυσικής ιστορίας και τον Ιερό τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας, να ακούσουν τον μύθο των κενταύρων , να ζήσουν εμπειρίες με τα mountain bikes και την αναρρίχηση , να γνωρίσουν τον Λούσιο ποταμό αλλά και να κολυμπήσουν στα υπέροχα νερά του Ιονίου δίπλα απο τις μαγευτικές αμμουδιές του νομου Ηλείας.

Το Olympia Basketball Camp, είναι μια ξεχωριστή συναρπαστική περιπέτεια στον μαγικό κόσμο του basketball, και αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία, παρακαταθήκη για την αθλητική και κοινωνική του ανάπτυξη.

Πληροφορίες για το Olympia Basketball Camp μπορείτε να έχετε στην ιστοσελίδα μας www.obc.gr ή στα τηλέφωνα 210 / 9913860 – 69728555
Keywords
Τυχαία Θέματα