ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Σπανούλης: "Οσο αντέχουν τα πόδια μου θα βοηθάω την Εθνική"

Η Εθνική ομάδα συγκεντρώθηκε για την πρώτη της προπόνησή της στο ΟΑΚΑ (11/06) ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά και ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε πως ο στόχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, είναι εφικτός για την ομάδα.

"Σίγουρα ο στόχος είναι εφικτός, έχουμε και κάποια προβλήματα με τους παίκτες που λείπουν, αφού δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι υποχρεώσεις τους με τις

ομάδες τους. Σιγά σιγά θα ενσωματωθούν όλοι. Είναι η ύψιστη στιγμή για όλους μας η συμμετοχή με το εθνόσημο", δήλωσε αρχικά.

Σχετικά με την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, είπε: "Έλειψα ένα χρόνο, λόγω τραυματισμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Πάντα είμαι στις υπηρεσίες της ομάδας. Είμαι πολύ περήφανος κι όσο αντέχουν τα πόδια μου θα βοηθάω την ομάδα" και στην συνέχεια αναφορικά με τις επιτυχίες με την φανέλα του Ολυμπιακού, τόνισε:

"Έχουμε γιορτάσει αρκετά τις τελευταίες ημέρες, θα πρέπει να αλλάξουμε τσιπ. Άλλο η ομάδα σου, αλλά η Εθνική. Η Εθνική ομάδα δεν έχει χρώμα. Όλοι είμαστε περήφανοι γι' αυτή, είμαστε μια παρέα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, δεν ξεκινάμε όλοι μαζί, δεν ξεκουραστήκαμε όσο θέλαμε, αλλά όπως είπα και πριν πρέπει να αλλάξουμε τσιπ στο μυαλό μας. Να αφήσουμε πίσω την χρονιά και να συγκεντρωθούμε στην ομάδα. Οι εννέα μήνες που πέρασαν ήταν κοπιαστικοί, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον στόχο που έχουμε μπροστά μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα