Βασικός third baseman ο Γιούκιλις

Ο εγγονός πολιτογραφημένου Έλληνα, Κέβιν Γιούκιλις, θα είναι βασικός στους Μπόστον Ρεντ Σοξ, όταν ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Για την ώρα ο Γιούκιλις διανύει πορεία εντός του 15ήμερου κατάλογου τραυματιών, ενώ ο αντικαταστάτης του στην third base, Will Middlebrooks, εντυπωσιάζει. Ωστόσο, ο GM των «κόκκινων καλτσών» ξεκαθάρισε ότι θα επανέλθει στο βασικό σχήμα, όταν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση.

Ενεργοποίηση του

Lee

Επέστρεψε στο βασικό ρόστερ των Φιλαδέλφεια Φίλις ο αριστερόχειρας pitcher, Cliff Lee. Άλλωστε ολοκλήρωσε πορεία στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών και θα ξεκινήσει βασικός στο αποψινό παιχνίδι με τους Νιου Γιορκ Μετς.

Αμφισβητήθηκε μαρτυρία σε βάρος του Clemens

Νέα εντυπωσιακή εξέλιξη σημειώθηκε στη δίκη του Roger Clemens για χρήση αντικανονικών ουσιών. Συγκεκριμένα, νομικός εκπρόσωπος του παλαίμαχου MLBer ισχυρίστηκε ότι παλιότερη μαρτυρία, αναφορικά με παράδοση ναρκωτικών στο σπίτι του Clemens, δεν ήταν αληθινή.

Νέος closer τους Μπλου Τζέις

Ο αρχικός αντικαταστάτης του τραυματισμένου βασικού closer, Sergio Santos, ήταν ο Francisco Cordero. Ωστόσο ο John Farrell, προπονητής των Τορόντο Μπλου Τζέις, δήλωσε πως ο Casey Janssen θα αναλάβει στο εξής τα σχετικά καθήκοντα.

Ποινή στον GM του Νάσιοναλς

Οι υποτιμητικές δηλώσεις του GM των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Mike Rizzo, σε βάρος του Cole Hamels, pitcher των Φιλαδέλφεια Φίλις, προκάλεσαν παρέμβαση της πειθαρχικής επιτροπής του MLB. Δεν ανακοινώθηκε κάποια συγκεκριμένη ποινή, αλλά πιθανότατα αυτή είναι χρηματικό πρόστιμο.

Αλλαγή στους Ρόκις

Τον αριστερόχειρα pitcher, Cristian Friedrich, πρόσθεσαν στο βασικό τους ρόστερ οι Κολοράντο Ρόκις. Αντίθετα, ο δεξιόχειρας pitcher, Adama Ottavino, υποβιβάστηκε.

Τραυματίας ο Sanchez

Στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών προστέθηκε ο pitcher των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, Jonathan Sanchez. O αριστερόχειρας υπέστη τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα