Έρχονται καταδίκες για το πρωτάθλημα των Λέικερς

Τα γνωστά επεισόδια του 2010 στο Λος Άντζελες με αφορμή την κατάκτηση του παγκοσμίου τίτλου από τους Λέικερς ενδέχεται να προκαλέσουν τετραετή φυλάκιση σε έναν εμπλεκόμενο.

Στις 17 Ιουνίου του 2010 οι «λιμνάνθρωποι» κέρδισαν τους Μπόστον Σέλτικς και πήραν τον τελευταίο τους πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Συνολικά έγιναν 45 συλλήψεις, αλλά μονάχα ο 22χρονος Ντάρεν Κούπερ

φαίνεται πως θα καταδικαστεί. Έχει ήδη βρεθεί στη φυλακή, αλλά αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από την καταβολή εγγύησης 100,000 δολαρίων. Πλέον προστέθηκαν νέες κατηγορίες σε βάρος του, οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν τετραετή φυλάκιση.

Οι αρχές αναγνώρισαν τον Κούπερ με τη βοήθεια ανώνυμης πηγής. Άλλωστε εμφανίζεται στο σχετικό βίντεο του YouTube μαζί με πέντε ακόμα άτομα, τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί. Τότε είχαν πυρπολήσει ταξί και γενικά είχαν αναστατώσει ολόκληρη την πόλη της Καλιφόρνια.

Τα επεισόδια έγιναν έξω από το «Staples Center», που φιλοξενεί φέτος τρεις ομάδες με βλέψεις για παγκόσμιο τίτλο. Πέρα από τους Λέικερς, οι Κλίπερς έχουν προκριθεί επίσης στα playoffs του ΝΒΑ και οι Λος Άντζελες Κινγκς βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά της postseason του NHL. Ωστόσο η αστυνομία της «πόλης των αγγέλων» δηλώνει έτοιμη για νέα «κρούσματα», αν κάποια από τις παραπάνω ομάδες φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα