Αλκοολικός ο Γκρεγκ Όντεν

Ο πρώην παίκτης των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Γκρεγκ Όντεν, αποκάλυψε ότι είχε πρόβλημα αλκοολισμού, ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα αγωνιστεί το 2012-13.

Το 2007 ο 24χρονος σέντερ αποτέλεσε πρώτη επιλογή του ντραφτ, αλλά η καριέρα του στον «μαγικό» κόσμο κύλησε... καταστροφικά. Τραυματισμοί σε αμφότερα τα γόνατά του περιόρισαν τις συμμετοχές του, αφού συμπλήρωσε μόλις 82. Μάλιστα πάτησε τελευταία φορά παρκέ τον Δεκέμβριο του 2009, ενώ υποβλήθηκε σε πέντε εγχειρήσεις!

Πλέον μιλά για πρόβλημα αλκοολισμού, το οποίο είχε σαν παίκτης των Μπλέιζερς, όσο βρισκόταν στο σπίτι

του ένας ξάδελφος του, πρώην μέλος των αμερικανικών ένοπλων δυνάμεων:

«Οι στρατιωτικοί πίνουν πολύ. Ο ξάδελφος μου μπήκε σε ρυθμούς ΝΒΑ ζώντας στο σπίτι μου και διοργανώναμε συνεχώς πάρτι. Όταν είχα καλή απόδοση σε κάποιο παιχνίδι, έπινα για να πανηγυρίσω. Όταν συνέβαινε το αντίθετο, έπινα για να ξεχάσω. Στη δεύτερη μου σεζόν είχα γίνει αλκοολικός».

Αναφορικά με το μέλλον του στο μπάσκετ πρόσθεσε: «Έχω δεχθεί την πιθανότητα μόνιμης αποχώρησής από το άθλημα. Πάντως θέλω, όσο τίποτα άλλο, να παίξω ξανά μπάσκετ. Όταν αποδεσμεύτηκα από τους Μπλέιζερς, αναγκάστηκα να σκεφτώ όλα τα ενδεχόμενα. Υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή πέρα από το μπάσκετ. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω, αλλά θα έχω μία φυσιολογική ζωή, αν δεν τα καταφέρω».

Keywords
Τυχαία Θέματα