Τζεμπούρ: «Δεν είναι ηλίθιος ο Χαλίλχοτζιτς»!

Για τη μη χρησιμοποίησή του στην αρχική ενδεκάδα της Αλγερίας στον αγώνα κόντρα στην Κεντρική Αφρική, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Κόπα Άφρικα, αναφέρθηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ μιλώντας στον Τύπο της χώρας του, στάζοντας παράλληλα... μέλι για τον προπονητή του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τελείωσε την Κυριακή το βράδυ (σ.σ. το ματς με τον ΠΑΟΚ) και τη Δευτέρα νωρίς το πρωί έπρεπε να πετάξω για να είμαι έγκαιρα στο Αλγέρι. Δεν είχα προλάβει να επανέλθω μετά

το παιχνίδι πρωταθλήματος. Να θυμάστε ότι είχα παίξει 3 παιχνίδια μέσα σε μία πολύ έντονη εβδομάδα. Είναι φυσιολογικό να αισθάνομαι πόνο», τόνισε αρχικά ο επιθετικός του Ολυμπιακού στην ιστοσελίδα «Le Buteur», καταλήγοντας:

«Ευτυχώς ο Χαλίλχοτζιτς δεν είναι κάποιος ηλίθιος! Με άφησε να το χειριστώ εγώ. Καταλαβαίνει ότι οι παίκτες μπορεί να εμφανίσουν κούραση κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ήμουν πραγματικά σε δύσκολη θέση, ευχαριστώ τον Θεό που το ξεπέρασα, αλλά και τον προπονητή που έδειξε κάτι παραπάνω από κατανόηση προς εμένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα