Ήρθε ο Χιμένες και μίλησε... ελληνικά

«Καλησπέρα, φίλε, τι κάνεις;», ήταν οι πρώτες λέξεις του Κολομβιανού διαγώνιου Ρόναλντ Χιμένες προς τους νέους του συμπαίκτες.

Τις πόρτες του κλειστού του Ρέντη πέρασε σήμερα (12/10) το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Κολομβίας, ο Ρόναλντ Χιμένες έφτασε στην Ελλάδα και την Πέμπτη (13/10) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας

του ομάδας. Ο Γιάννης Καλμαζίδης θα δει για πρώτη φορά το «ερυθρόλευκο» ρόστερ πλήρες, δύο ημέρες πριν από τη σαββατιάτικη (15/10) πρεμιέρα των πρωταθλητών στην Α1.

«Από θέμα φυσικής κατάστασης είμαι έτοιμος να βοηθήσω άμεσα την ομάδα. Μόνο για ένα διάστημα πέντε ημερών, κατά το οποίο έπρεπε να ετοιμάσω τα έγγραφα για το ταξίδι στην Ελλάδα, δεν έχω προπονηθεί. Το αν θα παίξω στον αγώνα του Σαββάτου θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον προπονητή μου» είπε ο Χιμένες, ο οποίος χαιρέτησε συμπαίκτες και προπονητή στα… ελληνικά: «Καλησπέρα φίλε, τι κάνεις;», έλεγε ο Κολομβιανός, που έσπευσε να συμβουλευθεί παλιούς γνώριμους του ελληνικού πρωταθλήματος για τα πρώτα του… μαθήματα ελληνικών.

«Έχω μάθει μερικές εκφράσεις μιλώντας με φίλους μου που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι έχω έρθει σε ένα σπουδαίο αθλητικό κλαμπ που κάθε χρόνο κατακτά τίτλους», κατέληξε ο νέος διαγώνιος του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα