Όταν οι διεθνείς… ραπάρουν

Με έναν ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο γιόρτασαν, μεταξύ άλλων, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δημιούργησαν ένα hip hop τραγούδι, στο οποίο τραγουδά ο Νίκος Λυμπερόπουλος! To Onsports ήταν εκεί όταν ακούστηκε για πρώτη φορά.

Πριν τα εκτός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο το Ισραήλ και την Λετονία, οι διεθνείς ετοίμασαν, μετά από προτροπή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, του Κώστα Κατσουράνη

και Νίκου Λυμπερόπουλου, ένα χιουμοριστικό, hip hop, κομμάτι, το οποίο αναφέρεται σε όλους, ανεξαιρέτως, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και στο τεχνικό τιμ.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εκτός από… πρωτεργάτης της πρωτότυπης, αν μη τι άλλο, ιδέας, είναι και ο εκτελεστής της, καθώς η φωνή του είναι αυτή που «ντύνει» το συγκεκριμένο τραγούδι. Αυτό αναφέρεται με χαρακτηριστικό τρόπο σε όλους τους παίκτες (είτε με εκφράσεις που συνηθίζουν να λένε, είτε με τα παρατσούκλια που έχουν), αλλά και στον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Φερνάντο Σάντος.

Ο τελευταίος, όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, γελούσαν γι’ αρκετή ώρα όταν το άκουσαν για πρώτη φορά, στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου της Τιφλίδας, ενώ οι παίκτες, από την πλευρά τους, πείραζαν ο ένας τον άλλον για τα όσα αναφέρει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Η προσπάθειά των ποδοσφαιριστών έγινε αποδεκτή απ’ όλους με χειροκροτήματα, αφού αποδεικνύεται γι’ άλλη μια φορά ότι η Εθνική είναι πάνω απ’ όλα οικογένεια.

Για την ιστορία, το τραγούδι επρόκειτο ν’ ακουστεί δημόσια μετά το παιχνίδι με την Λετονία, στην πτήση της επιστροφής από την Ρίγα στην Αθήνα, όμως το αποτέλεσμα (1-1) χάλασε τη γιορτή και έτσι η υπόθεση πήρε… παράταση. Καλύτερα έλεγαν κάποιοι γιατί έτσι το τραγούδι τελειοποιήθηκε.

Κρίμα, πάντως, που ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν ήταν «παρών» στην πρεμιέρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα