Το Αργυροπούλι στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΛ

03:38 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της η Δόξα Αργυροπουλίου μετά τη νίκη της στον ημιτελικό με 2-0 επί του Δωτιέα Αγιάς.

Η ομάδα του Κώστα Κολομητρούση (δίνει για δεύτερη σερί φορά το «παρών» σε τελικό αλλά με διαφορετική ομάδα, καθώς πέρσι οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου την Ελασσόνα με 2-0 επί του Παραποτάμου) θα αντιμετωπίσει τον τελικό τον νικητή της αναμέτρησης Αμπελωνιακού - Τερψιθέας.

Το σκορ άνοιξε στο 14ο λεπτό ο Πατσιωτός μετά από ωραίο συνδυασμό των Μπουκουβάλα - Αλεξανδρίδη και στο 56' ο Στέφανος Μπάτζιος διαμόρφωσε το τελικο 2-0

που έδωσε την πρόκριση στην Δόξα.

Ο Δωτιέας θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 59' αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Τζιόλας (τράβηγμα Αλεξανδρίδη στον Μαλάκο), απέκρουσε ο τερματοφύλακας Χατζής.

Η Δόξα αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο 74' του Αλεξανδρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά το γεγονός της αποβολής δεν άλλαξε σε τίποτα τις συνισταμένες του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι κράτησε 95 λεπτά, αφού υπήρξε προσωρινή διακοπή στο 79ο λεπτό, όταν και προκλήθηκε ένταση στον αγωνιστικό χώρο και πετάχτηκαν μπάλες και κροτίδες.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Κ. Κολομητρούσης): Χατζής Κ., Σπυρόπουλος, Σαλτσίδης, Μπάτζιος (83΄ Μπέλτσιος), Μπουκουβάλας, Αλεξανδρίδης, Λάζος, Πατσιωτός (67΄Χατζής Γ.), Γανός, Καρακάνος (83΄ Πρεβίζι), Αδάμος.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γ. Μπουρνάκας-Β. Μπακογιάννης): Γιολδάσης, Τσακάλι (53΄Μάντζας), Μπάγκας, Ρέντζας, Αθανασίου, Βαϊτσης (62΄ Καλούσης, 67΄λ.τ Βερβέρης), Γεωργούλας, Μαλάκος, Τζιόλας, Καλόγηρος, Σιμούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα