Τα «μπλεξίματα» των Simpson και Cox

03:38 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο receiver των Σινσινάτι Μπένγκαλς, Jerome Simpson, κινδυνεύει με 60ήμερη φυλάκιση, ενώ ο cornerback των Ντένβερ Μπρόνκος, Perrish Cox, βρίσκεται επίσης στις δικαστικές αίθουσες αυτές τις μέρες.

Ο Simpson μόλις ολοκλήρωσε 4ετές συμβόλαιο με τους Μπένγκαλς και είναι free agent. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μην επιστρέψει στο NFL, αφού δήλωσε ένοχος σε κατηγορία κατοχής ποσότητας μαριχουάνας.

Πλέον

ο χαρισματικός receiver κινδυνεύει με 60ήμερη φυλάκιση, αφού αυτό προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία. Προφανώς η παραδοχή της ενοχής του θα τον κάνει ανεπιθύμητο στις περισσότερες ομάδες της λίγκας αμερικανικού φούτμπολ. Σε κάθε περίπτωση η υπόθεσή του θα συνεχιστεί στις 5 Απριλίου.

Στο μεταξύ, ο πρώην, πια, άσος των Μπρόνκος, Perrish Cox, αντιμετωπίζει για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες δικαστική... πίεση. Στην προκειμένη περίπτωση κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά μία γυναίκα και της προκάλεσε κυοφορία το 2010.

Στο δικαστήριο, ο ιδιόρρυθμος cornerback δήλωσε πως δεν θυμάται τι έχει συμβεί, αφού ήταν... ζαλισμένος. Σε κάθε περίπτωση, η δική του καριέρα είναι μάλλον... τελειωμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα