Θρήνος στο Διαγόρα

Ανακοίνωση στήριξης στο Σταμάτη Καράβα και το Στέλιο Κωνσταντινίδη, που θρηνούν το χαμό αγαπημένων προσώπων τους, εξέδωσε ο Διαγόρας Ρόδου.

Αμφότεροι έχασαν τον πατέρα τους, Νίκο και Γιάννη αντίστοιχα, με τους διοικούντες τους νησιώτες να εκδίδουν ανακοίνωση, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήριά τους.

Η ανακοίνωση: «Στο πλευρό δύο πολύτιμων μελών του συλλόγου μας στέκεται σύσσωμη η οικογένεια του Γ.Σ. Διαγόρας καθώς στις 25/02 έφυγαν από τη ζωή αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Σταμάτης Καράβας έχασε τον πατέρα του, Νίκο, όπως και ο Στέλιος Κωνσταντινίδης το δικό του πατέρα, Γιάννη. Η νεκρώσιμος

ακολουθία του Νίκου Καράβα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (28 Φεβρουαρίου) στις 14.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, ενώ νωρίτερα (11.00) την ίδια ημέρα θα γίνει η κηδεία του Γιάννη Κωνσταντινίδη στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Ρόδου.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές και όλα τα μέλη του Γ.Σ. Διαγόρας συλλυπούνται τις δύο οικογένειες για τη μεγάλη τους απώλεια κι εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα