Σερμπέσης: «Κάναμε ένα βήμα πίσω»

Ο Ταυρωπός νίκησε το Βελούχι και οι προπονητές είδαν το ματς με διαφορετικό πρίσμα έκαστος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Λάμπρος Καλογεράκης (Ταυρωπός): «Επαναλαμβάνω συνεχώς σε κάθε παιχνίδι ότι η ομάδα μας αποδεκατίστηκε τον Δεκέμβριο, έφυγαν 7 ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι και αρνητικό, αλλά είναι και θετικό, γιατί μπήκαν νέα παιδιά στην ομάδα, που παλεύουν και μοχθούν. Είμαστε περαστικοί από την Δ΄ Εθνική, τα παιδιά παίρνουν εμπειρίες. Σήμερα σταθήκαμε τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο, σε δυο αντεπιθέσεις

σκοράραμε. Η ομάδα του Βελουχίου ήταν πιο καλή από εμάς, πατούσε πιο γερά στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι ήταν κατώτερο του αναμενομένου και δίκαια πήραμε την νίκη.»

Παύλος Σερμπέσης (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Σήμερα νομίζω ότι η ομάδα μου έκανε το χειρότερο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Χάσαμε από μια ομάδα, η οποία είχε πάθος, είχε δύναμη. Εμείς ξαφνικά νομίσαμε ότι γίναμε ομάδα, η οποία χωρίς να παίξει μπάλα μπορεί να κερδίσει. Ευτυχώς έγινε αυτό σήμερα, για να μας παραδειγματίσει, το ότι τίποτε δεν είναι εύκολο και απέναντι σε καμία ομάδα. Με αυτήν την ήττα κάναμε ένα βήμα πίσω και θα πρέπει οπωσδήποτε να παλέψουμε, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος.»

Πηγή: EvrytaniaSport

Keywords
Τυχαία Θέματα