Θρίαμβος για τη Ντι Σι Γιουνάιτεντ

Μπορεί ο Τιερί Ανρί να ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ, αλλά η Ντι Σι Γιουνάιτεντ συνέτριψε με 4-1 τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Άλλωστε ο Κρις Πόντιους πέτυχε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του και ο rookie, Νικ Ντελεόν, συνέβαλε στο αρχικό 4-0 των «πρωτευουσιάνων». Οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» απλά μείωσαν σε 4-1 στο 70ό λεπτό με το όγδοο φετινό τέρμα του Ανρί.

Στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας του MLS

«ανέβηκαν» οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς κερδίζοντας με 3-1 τη Ρέαλ Σολτ Λέικ. Οι Σάιμον Ντόκινς και Κρις Βοντολόφσκι σκόραραν στις καθυστερήσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με εννέα παίκτες. Έτσι ο προπονητής των «σεισμών», Φρανκ Γιάλοπ, συμπλήρωσε εκατό νίκες στη λίγκα.

Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν το δικό τους ματς και οι Φιλαδέλφεια Γιούνιον, αλλά με γκολ του Φρέντι Αντού επιβλήθηκαν με 1-0 της Σίβας ΗΠΑ στο «Home Depot Center». Επίσης, η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα, αφού ο Κρις Μπόιντ οδήγησε τους Πόρτλαντ Τίμπερς στο 1-0 σε αγώνα των δύο συλλόγων.

Ο Βραζιλιάνος Καμίλο σημείωσε το μοναδικό γκολ του 1-0 των Βανκούβερ Ουάιτκαπς σε βάρος του Ντάλας. Την ίδια ώρα, ο Τζος Σάουντερς κράτησε το εκτός έδρας 2-1 των Λος Άντζελες Γκάλαξι επί των Κολοράντο Ράπιντς αποκρούοντας πέναλτι στο 91ο λεπτό, ενώ νωρίτερα πρωταγωνίστησαν οι Ρόμπι Κιν, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Λόντον Ντόνοβαν.

Στο 2-2 έμειναν οι Κολόμπους Κρου με τους Χιούστον Ντάιναμο, καθώς ο Μπράιαν Τσινγκ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στα τελευταία λεπτά. Τέλος οι Σικάγο Φάιρ επιβλήθηκαν με 3-2 του Τορόντο στο «BMO Field».

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου:

Τορόντο-Σικάγο Φάιρ 2-3
Κολόμπους Κρου-Χιούστον Ντάιναμο 2-2
Κολοράντο Ράπιντς-Λος Άντζελες Γκάλαξι 1-2
Βανκούβερ Ουάιτκαπς-Ντάλας 1-0
Πόρτλαντ Τίμπερς-Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 1-0
Σίβας ΗΠΑ-Φιλαδέλφεια Γιούνιον 0-1
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς-Ρέαλ Σολτ Λέικ 3-1
Ντι Σι Γιουνάιτεντ-Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς 4-1

{youtube}RUT2QBrLxjA{/youtube}

{youtube}vhxWzcibOGw{/youtube}

{youtube}EGG8K4h2Gkw{/youtube}

{youtube}__YnfUJK5P8{/youtube}

{youtube}HE5O2HPgrVw{/youtube}

{youtube}GeE2QPRc6EE{/youtube}

{youtube}5BthI3pJGuY{/youtube}


Keywords
Τυχαία Θέματα