Οριστικό τέλος ο Λοβ για φέτος

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς επισημοποίησαν το πρόωρο τέλος του Κέβιν Λοβ για το φετινό πρωτάθλημα, ενώ ορίστηκε η ημερομηνία της εγχείρησης του Νίκολα Πέκοβιτς.

Ούτε με τους Ντένβερ Νάγκετς θα αγωνιστεί ο νικητής του φετινού διαγωνισμού τρίποντων, οπότε θα επανέλθει τη νέα σεζόν. Από τις 11 Απριλίου έχει μείνει εκτός ο Λοβ λόγω διάσεισης και ενοχλήσεων στον λαιμό, αλλά το πρώτο πρόβλημα είναι αυτό που τον θέτει οριστικά εκτός της τρέχουσας regular season. Άλλωστε οι «λύκοι» έχουν ήδη αποκλειστεί

από τα playoffs και δεν υπήρχε λόγος επίσπευσης της επιστροφής του.

Στις 15 Μαΐου θα χειρουργηθεί στον δεξιό αστράγαλο ο Νίκολα Πέκοβιτς. Η εγχείρηση στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της Παρτιζάν είχε ήδη ανακοινωθεί, αλλά εκκρεμούσε η σχετική ημερομηνία.

Τέλος, οι Τίμπεργουλφς επέκτειναν για ένα ακόμα χρόνο τη συνεργασία τους με τον Ντέιβιντ Καν. Πρόκειται για τον GM του συλλόγου, ο οποίος είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο το 2009. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι εκπρόσωποι της Μινεάπολις απέκτησαν το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης του το 2012-13 και το 2013-14. Για την ώρα ενεργοποιήθηκε αποκλειστικά η πρώτη ανανέωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα