Προκρίσεις για Φλάιερς και Κανάκς

Οι Λος Άντελες Κινγκς και οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς προκρίθηκαν στα προημιτελικά των playoffs, ενώ η σειρά Μπρούινς-Κάπιτολς θα κριθεί σε έβδομο ματς.

Με το ευρύ 5-1 «έκλεισαν» θέση στον επόμενο γύρο οι Φλάιερς. Στο έκτο ντέρμπι της Πενσιλβάνια «καθάρισαν» οι εκπρόσωποι της Φιλαδέλφειας, καθώς ο Claude Giroux σκόραρε στο... 32ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Μάλιστα οι γηπεδούχοι μπλόκαραν... σαράντα σουτ με τα σώματά τους και έτσι απέδειξαν πως δεν ήθελαν έβδομο ματς. Οι Scott Hartnell, Erik Gustafsson,

Evgeni Malkin και Brayden Schenn ήταν οι άλλοι σκόρερ, ενώ ο Evgeni Malkin ήταν ο μοναδικός που κέρδισε τον Ilya Bryzgalov (30 αποκρ.) και μείωσε σε 3-1.

Με γκολ του Jarret Stoll στο 4:27 του έξτρα χρόνου, οι Κινγκς επικράτησαν των Βανκούβερ Κανάκς με 2-1 και προκρίθηκαν στον ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας του NHL. Πλέον θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Σέιντ Λούις Μπλους.

Στην παράταση ο Tyler Seguin πέτυχε το δεύτερό του γκολ στον αγώνα και οι Μπόστον Μπρούινς κέρδισαν με 4-3 τους Ουάσινγκτον Κάπιτολς. Επίσης ο Tim Thomas έκανε 36 αποκρούσεις και τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/04) θα διεξαχθεί το έβδομο παιχνίδι της σειράς στη Μασαχουσέτη.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Φιλαδέλφεια Φλάιερς-Πίτσμουργκ Πένγκουινς 5-1 (4-2)
Ουάσινγκτον Κάπιτολς-Μπόστον Μπρούινς 3-4 στην παράταση (3-3)
Βανκούβερ Κανάκς-Λος Άντζελες Κινγκς 1-2 στην παράταση (1-4)

{youtube}Lf18W7Ay_HM{/youtube}

{youtube}GaeYxaisCWQ{/youtube}

{youtube}V0drPx0Wlng{/youtube}


Keywords
Τυχαία Θέματα