Τέλος ο Sutter από τους Φλέιμς

Απολύθηκε ο Brent Sutter από τους Κάλγκαρι Φλέιμς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ύστερα από συνεδρίαση των μελών της διοίκησης των «φλογών» ανακοινώθηκε η απόλυση του προπονητή Sutter. Άλλωστε ο κόουτς δεν έφερε τους εκπροσώπους του Κάλγκαρι στα play off κατά τη διάρκεια της τρίχρονης παρουσίας του στους Φλέιμς. Το

συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο, οπότε δεν απαιτήθηκε ουσιαστική αποζημίωση, αλλά απλά λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Πάντως ο Sutter δεν έμεινε για καιρό χωρίς δουλειά. Συγκεκριμένα ανέλαβε τον Καναδά ενόψει του επερχόμενου παγκόσμιου πρωταθλήματος. Οι Guy Boucher των Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ και Kirk Muller των Καρολάινα Χαρικέινς θα αποτελέσουν τους βοηθούς του.

Τιμωρία για Bitz

Τα δύο επόμενα παιχνίδια των Βανκούβερ Κανάκς κόντρα στους Λος Άντζελες Κινγκς θα χάσει ο Byron Bitz. Αφορμή της ποινής ήταν ένα βίαιο μαρκάρισμά του σε βάρος του Kyle Clifford στον πρώτο αγώνα της σειράς των δύο ομάδων.

Εκτός ο Gill

Δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Hal Gill δεν θα αγωνιστεί στον αποψινό (ξημερώματα 14/04) αγώνα των Νάσβιλ Πρέντατορς με τους Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς. Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των δύο συλλόγων, ο Gill μπλόκαρε σουτ του Sheldon Souray και υπέστη τον συγκεκριμένο τραυματισμό.

Αμφίβολος ο Sturm

Προπονήθηκε μεν ο Marco Sturm, αλλά ενδέχεται να μην πάρει μέρος στην πρώτη αναμέτρηση των Φλόριντα Πάνθερς με τους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς. Άλλωστε νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και οι «πάνθηρες» τον δηλώνουν αμφίβολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα