Δοξαστάκης: «Δεν θα πάρουμε ρίσκα»

Μόλις στην τρίτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚ, ο Φιλαθλητικός κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το μέλος της επιτροπής μπάσκετ και παίκτης της ομάδας Νίκος Δοξαστάκης, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», παραδέχθηκε πως δεν είχαν θέσει ως στόχο τον τίτλο, εξ ου και αιφνιδιάστηκαν από την επιτυχία τους: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, γιατί πολύ απλά δεν είχαμε θέσει ως αυτοσκοπό την κατάκτηση του

τίτλου. Θέλαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και όπου φθάσουμε. Κλείσαμε τα αφτιά μας στα σχόλια που ακούγαμε και προχωρήσαμε». Είπε ακόμα…

Για το μέλλον: «Θα προχωρήσουμε σε έναν πολύ προσεκτικό σχεδιασμό και δεν θα κάνουμε το λάθος να στηριχθούμε σε υποσχέσεις. Μόνο αν εξασφαλίσουμε τα χρήματα που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική θα κάνουμε το επόμενο βήμα. Δεν θέλουμε να πάει χαμένος ο κόπος των παιδιών στο γήπεδο, αλλά σε καμία περίπτωση δε, θα πάρουμε επικίνδυνα ρίσκα».

Για την ανάγκη εξεύρεσης χορηγών: «Βρισκόμαστε στο στάδιο της προσέγγισης με τη διοίκηση του συλλόγου που δείχνει πρόθυμη να στηρίξει την προσπάθειά μας. Ασφαλώς και οι δυνατότητές της δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες της ομάδας, οπότε πρέπει να απευθυνθούμε στους χορηγούς σε μια δύσκολη εποχή αναμφίβολα».

Keywords
Τυχαία Θέματα