«Πεντάρα» για τους Γιάνκις

Οι Νιου Γιορκ Γιάνκις συνέτριψαν με 5-0 τους Λος Άντζελες Έιντζελς, ενώ ο Alex Rodriguez σημείωσε το 630ό home run της καριέρας του!

Έτσι ο άσος των Νεοϋορκέζων ισοφάρισε τον Ken Griffey Jr., με τον οποίο μοιράζεται την πέμπτη θέση στην σχετική κατάταξη όλων των εποχών. Ο 110ος εναρκτήριος εντός έδρας αγώνας στην ιστορία των Γιάνκις συνδυάστηκε με εκπληκτική εμφάνιση του Hiroki

Kuroda (1-1).

Στο ίδιο ματς, ο Curtis Granderson πέτυχε το δεύτερό του φετινό home run. Πλέον η ομάδα του «Μεγάλου Μήλου» έχει τέσσερις συναπτές νίκες.

Μεγάλη νίκη με… 12-2 πέτυχαν οι Μπόστον Ρεντ Σοξ σε βάρος των Τάμπα Μπέι Ρέις. Οκτώ runs σημειώθηκαν στο όγδοο inning και ξεχώρισε ο Κέβιν «Ο Έλληνας Θεός» Γιούκιλις με 2/4 hits και τρία RBIs. Εύκολο έργο είχε ο Josh Beckett, ο οποίος παραχώρησε το βουναλάκι στον Mark Melancon στο ένατο inning.

Με τον Jake Peavy (1-0) να κρατά το «μηδέν» μέχρι το έβδομο inning με οκτώ strikeouts, οι Σικάγο Καμπς κέρδισαν με 5-2 τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Ακόμα, ο Dayan Viciedo σημείωσε home run και ο Hector Santiago πήρε το δεύτερό του save.

Σε εξέλιξη είναι τα Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Σικάγο Καμπς, Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς και Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Κλίβελαντ Ίντιανς. Επίσης, στις δύο τα ξημερώματα θα αρχίσουν άλλα πέντε παιχνίδια, ενώ δύο θα ξεκινήσουν στις τρεις τα ξημερώματα και άλλα δύο στις πέντε τα ξημερώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα