Συμμετοχή με εξώδικο για την Καβάλα!

Την δήλωση συμμετοχής με επιφύλαξη στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής θα επισημοποιήσει η Καβάλα την Δευτέρα (17/10).

Ο… αστερίσκος της επιφύλαξης συνοδεύεται από εξώδικο των «αργοναυτών» προς την ΕΠΟ δεδομένων των υποθέσεων που εκκρεμούν στα αθλητικά και πολιτικά δικαστήρια.

Θυμίζουμε, ότι οι ιθύνοντες της μακεδονικής ομάδας εξακολουθούν να αναμένουν την απόφαση

σχετικά με το αίτημα που κατέθεσαν για «πάγωμα» όλων των αποφάσεων που έχουν παρθεί σε βάρος του συλλόγου, εξαιτίας της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Παράλληλα, στις 20 Οκτωβρίου εκδικάζεται στο Διοικητικό Εφετείο η αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης της ΕΕΑ για μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής.

Τέλος, στις 18 Οκτωβρίου εκδικάζεται στο Διαιτητικό Δικαστήριο η αίτηση της Καβάλας, που θα δίνει το δικαίωμα στον Ερασιτέχνη να διατηρήσει στο δυναμικό της ομάδας τους παίκτες που τα συμβόλαια τους «τρέχουν» και για τον επόμενο χρόνο, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής. Η διοίκηση της Καβάλας ζητάει να τις καταβληθούν αποζημιώσεις για διαφυγόντα κέρδη, από μέρους των ΠΑΕ που προχώρησαν στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της ομάδας δήλωσαν δύο έδρες για την Δ΄Εθνική και συγκεκριμένα, το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και το βοηθητικό γήπεδο που βρίσκεται στην περιοχή του Περιγιαλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα