Γλίτωσε το «κάζο» ο ΠΑΟ

18:15 16/10/2011 - Πηγή: AEK365

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη SKODA Ξάνθη. Οι πράσινοι κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0 (Λέτο 21',23', Κουίνσι 56') αλλά κατάφερε και δέχτηκε 2 τέρματα σε διάστημα 2 λεπτών ( Εντιμάρ 66', Βλαχοδλημος 68') με αποτέλεσμα να πάρει μια αγχωτική νίκη.Το ματς

Ο Παναθηναϊκός

στο πρώτο μέρος έπαιζε κυριολεκτικά μονότερμα την Ξάνθη και κατάφερε μέσα σε διάστημα 3 λεπτών να σκοράρει 2 τέρματα με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Το πρώτο μπήκε στο 21' με πέναλτι από τον Αργεντινό το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Δύο λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Από' κει και πέρα το ματς κύλισε ομαλά μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ενώ ο Βιτόλο είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε στο 38' έπειτα από αντικανονική ενέργεια στον Μπέρτο.

Στην επανάληψη οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν καλή απόδοση παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο και στο 56' με όμορφη ενέργεια από τον Κουίνσι διεύρυναν το σκορ. Ωστόσο σε διάστημα 3 λεπτών η Ξάνθη κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με αποτέλεσμα να αγχώσει τον Παναθηναϊκό. Με τον Εντιμάρ και τον Βλαχοδήμο στο 66' και στο 68' με μακρινά σουτ και οι δύο μείωσαν για την Ξάνθη.

Συνθέσεις των δύο ομάδων

SKODA Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιάνι, Εντιμάρ, Σταθάκης, Στάσιακ, Μπέρτος(Βλαχοδήμος 61'), Ντίκα, Ντάνι(Σουάνης 46'), Βασιλακάκης, Πόι, Μαρσελίνιο, Καζάκης(Μαρκόφσκι 67')

Παναθηναϊκός(Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Βύντρα(Μαρίνος 18'), Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Σιμάο, Ζέκα(Καντέ 71'), Κουΐνσι, Λέτο, Κλέιτον(Κατσουράνης 39')

Keywords
Τυχαία Θέματα