ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League

Παρά την υπεροχή του και το αριθμητικό του πλεονέκτημα από το 40', ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Ντεμόλ ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν. Στην αντίπερα όχθη, το συγκρότημα του Τάκη Λεμονή διατήρησε το αήττητο εκτός έδρας σερί του, χωρίς να έχει

δεχτεί γκολ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους, με τους Ντε Βινσέντι και Μπεσέρα να είναι οι κινητήριοι μοχλοί της ομάδας του Ντεμόλ. Παρά την υπεροχή του, ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να δημιουργήσει την μεγάλη φάση στην εστία του Εέυθερόπουλου.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα άνηκε στους γιαννιώτες. Στο 24', ο Ντε Βινσέντι συνεργάστηκε άψογα με τον Γεωργίου, ο οποίος έκανε την παράλληλη σέντρα, αλλά ο Μπακαγιόκο δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Ο,τι δεν είχαν κάνει σε 35 λεπτά οι φιλοξενούμενοι, το έκαναν μέσα σε ένα λεπτό. Στο 36', μετά από εκτέλεση φάουλ του Κβιρκβέλια, ο Σιόβας έπιασε την κεφαλιά από πολύ καλή θέση, αλλά ο Κώτσιος έδιωξε την τελευταία στιγμή, ενώ δευτερόλεπτα μετά η προβολή του Κούτσι από πολύ κοντά πέρασε άουτ.

Ο Μπακαγιόκο απάντησε στο 38' στις χαμένες ευκαιρίες του Πανιωνίου, με τον Κουμορτζί να παρεμβαίνει και να διώχνει σε κόρνερ την κεφαλιά του ιβοριανού. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε άσχημα για τους κυανέρυθρους, οι οποίοι στο 40' έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής, με απευθείας κόκκινη κάρτα, του Ομο, για χτύπημα εκτός φάσης στον Κεϊτά.

Εχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα από το 40', οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ επιθετικά το δεύτερο μέρος, δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα του Πανιωνίου. Στο 47', το σουτ του Ντε Βινσέντι από πλεονεκτική θέση, κόντραρε στους αμυντικούς των φιλοξενούμενων, ενώ τρία λεπτά αργότερα, το σουτ του Μπεσέρα από πλάγια θέση, πέρασε άουτ.

Στο 62', η ομάδα του Λεμονή κατάφερε να φτάσει κοντά στο γκολ, με τον Σιόβα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΣ, ο Τζημόπουλος έβαλε τελευταία στιγμή την προβολή προ του Σιόβα.

Μετά το 65', ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου, με τα λάθη και τις κακές μεταβιβάσεις να κυριαρχούν.

Λίγο έλειψε στο 87' ο Πανιώνιος να πετύχει το γκολ που θα του έδινε την νίκη, αλλά ο Σιόβας δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Κηπουρό, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να κρατάει το 0-0. Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Μπαγκαγιόκο να δοκιμάζει το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά να αστοχεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα