Σταματόπουλος: «Μπήκαμε αποφασισμένοι»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Τύρναβου και τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου, εμφανίστηκε ο Γιώτης Σταματόπουλος.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας της Θεσσαλίας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Εθνικό, τόνισε πως ήταν σημαντική νίκη, η οποία «γέμισε» την ομάδα με όμορφα συναισθήματα.

«Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη σήμερα απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας και σίγουρα όταν κερδίζεις τέτοια παιχνίδια είναι όμορφα τα συναισθήματα. Εμείς μπήκαμε αποφασισμένοι

στο παιχνίδι, πιέσαμε ψηλά στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να χάσουμε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Ιακωβάκη, Σκούπρα και Τζέκο», ανέφερε αρχικά ο Γιώτης Σταματόπουλος.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι το 0-0 του ημιχρόνου μας αδικεί σαν σκορ. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου να συνεχίσουν την ίδια προσπάθεια και στην επανάληψη. Κάτι που καταφέραμε στο πρώτο εικοσάλεπτο πετυχαίνοντας το γκολ με τον Τζέκο. Στη συνέχεια η ομάδα έκατσε, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να δεχτούμε πίεση μέχρι το τέλος. Αλλά και εμείς θα μπορούσαμε στις αντεπιθέσεις να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους και ότι μετέφεραν σήμερα στο παιχνίδι αυτά που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Επίσης θέλω να συγχαρώ και τον κόσμο μας που σήμερα έδωσε δυναμικό παρών βοηθώντας μας πολύ να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα