Διλμπέρης: «Κατώτεροι των περιστάσεων»

Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα του Εθνικού Γαζώρου από τον Τύρναβο ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο Έλληνας τεχνικός ηγέτης της ομάδας των Σερρών, μετά το τέλος της αναμέτρησης, υποστήριξε πως ο Εθνικός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, ενώ στάθηκε και στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

«Έγινε ένας ματς μη ποιοτικό. Σε αυτό νομίζω ότι έπαιξε ρόλο ο κακός αγωνιστικός χώρος. Εμείς γνωρίσαμε μια ήττα που πιστεύω ήρθε φυσιολογικά με την έννοια ότι ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Δεν είναι αυτό το αγωνιστικό προφίλ που έχουμε σαν ομάδα», ήταν

τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη Διλμπέρη.

Και συνέχισε: «Ναι μεν δε θα μας βοήθησε το γήπεδο αλλά και εμείς τακτικά δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Γνωρίζαμε ότι ο Τύρναβος σε σχέση με εμάς έχει ένα πλεονέκτημα ότι είναι ψηλή ομάδα και πάνω εκεί είχαμε και τη μεγαλύτερη πίεση. Τελικά δεχτήκαμε το γκολ σε μια στημένη φάση.

Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι μας, πιέσαμε τον Τύρναβο αλλά παράλληλα τακτικά ήμασταν απείθαρχοι. Ίσως δικαιούμασταν να πετύχουμε ένα γκολ στο τέλος, αλλά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Θέλω να ευχηθώ στον Τύρναβο καλή συνέχεια και να ευχαριστήσω την ομάδα για τη φιλοξενία».

Keywords
Τυχαία Θέματα