«Περήφανος που παίζω στην ΑΕΚ»

17:12 26/2/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να μην υπάρχει κόσμος σήμερα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, ωστόσο το match program του παιχνιδιού έχει τυπωθεί από την... προηγούμενη εβδομάδα, όταν και ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο αγώνας. Στο match program φιλοξενούνται δηλώσεις του Ανέστη Αργυρίου, ο οποίος χαρακτηρίσε δύσκολη την απόφασή του το καλοκαίρι

να παραμείνει στην ΑΕΚ, αν και δεν υπολογιζόταν από τον Χιμένεθ, όμως τώρα εμφανίζεται δικαιωμένος από αυτήν του την επιλογή. Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο δεξιός μπακ της Ένωσης:

Θεωρείς ότι η ομάδα έχει αφήσει πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό και θα επιστρέψει στις νίκες απόψε;

«Στο ποδόσφαιρο η συγκέντρωση είναι πολύ σημαντικό πράγμα και πιστεύω ότι την έχουμε ανακτήσει μέσα από τις προπονήσεις. Πλέον πρέπει να αφήσουμε πίσω τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να επικεντρωθούμε στο πως θα νικήσουμε τον ΟΦΗ. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και σε όλα ο στόχος της ομάδας μας είναι μόνο η νίκη».

Το καλοκαίρι επέλεξες να παραμείνεις στην ΑΕΚ, αισθάνεσαι δικαιωμένος για την απόφασή σου;

«Ήταν δύσκολη επιλογή γιατί όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλω να αγωνίζομαι, αλλά πλέον νομίζω ότι ήταν σωστή και φυσικά σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η άφιξη του κ. Κωστένογλου. Έχω πει και στο παρελθόν ότι είναι τιμή για εμένα να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ και από την ημέρα που ήρθα ο μόνος μου στόχος είναι να καθιερωθώ σε αυτήν και να κερδίσω τίτλους».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή να βρει αγωνιστικό ρυθμό χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι;

«Όταν επανεντάχθηκα στην ομάδα τον Οκτώβριο και μπήκα για πρώτη φορά στην αποστολή κόντρα στον σημερινό αντίπαλο ήξερα ότι όταν θα κρίνει ο προπονητής ότι είμαι έτοιμος θα έχω την ευκαιρία. Για αυτό φρόντισα στις προπονήσεις να προσπαθήσω πολύ σκληρά, να δείξω τον καλό μου εαυτό και να φτάσω τον ρυθμό των υπόλοιπων παιδιών».

Ποια η άποψή σου για τον πρώην συμπαίκτη και πιθανόν προσωπικό σου αντίπαλο Φώτη Παπουλή, ο οποίος είναι σε μεγάλη φόρμα;

«Από τότε που αγωνιζόμασταν μαζί στον Πανθρακικό ήξερα ότι ο Φώτης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και χαίρομαι για την πρόοδό του. Είναι ένας παίκτης με ταχύτητα και καλή τεχνική, εύχομαι να είναι πάντα υγιής γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή».

Είχες κάποιον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ως πρότυπό σου στο ξεκίνημα της καριέρας σου;

«Δύο παίκτες της ΑΕΚ έχω ξεχωρίσει τα χρόνια που την παρακολουθώ και αγωνίζονταν στη θέση του δεξιού μπακ. Παλαιότερα ο Βασίλης Μπορμπόκης, για τον οποίο ρωτούσα πάντα γιατί τον θεωρώ ένα από τα καλύτερα μπακ που αγωνίστηκαν ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα, και πλέον ο συμπαίκτης μου Νίκος Γεωργέας, σπουδαίος αθλητής και απίστευτος ως χαρακτήρας».

Ποια θεωρείς ότι είναι η καλύτερη εμφάνισή σου με την κιτρινόμαυρη φανέλα τους 20 μήνες που τη φοράς;

«Απόλυτα ικανοποιημένος μένω μόνο όταν έχει νικήσει η ομάδα, γιατί αυτό μετράει περισσότερο από την εμφάνιση του καθενός. Σίγουρα πάν

Keywords
Τυχαία Θέματα