Σούλης Παπαδόπουλος: «Νίκη με Φωκικό και εξάδα»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θεωρεί ότι ο Πιερικός την Κυριακή (20/05) θα οριστικοποιήσει τη συμμετοχή του στα play off.

Το πρώτο παιχνίδι του στον πάγκο του Πιερικού συνδυάστηκε με τρίποντο στον Εύοσμο, αλλά ο Σούλης Παπαδόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους. Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (2-0) σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα δήλωσε: «Παρότι είμαι μόνο δυο-τρεις μέρες με τα παιδιά, είχα την

τύχη να τα ξέρω, εκτός από δυο-τρεις, γιατί μέχρι τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο ήμουν στην ομάδα, κι έτσι ήταν πιο εύκολο για μας να επιβάλουμε το ρυθμό μας.

Καταφέραμε και προηγηθήκαμε αλλά και ο αντίπαλος μπορούσε να μας ισοφαρίσει σε μια-δυο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε ακόμη πιο καλά, πετύχαμε και δεύτερο γκολ και νομίζω ότι αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ακόμα τέρμα και να μην έχουμε άγχος στο τέλος.


Σίγουρα αυτό έγινε γιατί ο αντίπαλος ρίσκαρε πάρα πολύ επειδή βρισκόταν πίσω στο σκορ, κάτι που μας έδωσε χώρους. Για μας δεν τελείωσε τίποτε. Έχουμε άλλα δυο παιχνίδια, ένα την Κυριακή με τον Φωκικό στην έδρα μας, όπου νομίζω ότι θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την είσοδό μας στα πλέι οφ, στα οποία φέτος έχουμε περισσότερες πιθανότητες από την άλλη φορά που συμμετείχαμε μιας και θα είμαστε σχεδόν όλες οι ομάδες μαζί στο ξεκίνημα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει την Κυριακή να κερδίσουμε τον αγώνα. Έχουμε λίγες ημέρες μπροστά μας.

Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε γι' αυτό το παιχνίδι, και με τη βοήθεια του Θεού πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ξέρω ότι είναι δύσκολες οι στιγμές για τον αντίπαλο γιατί πρόκειται για ομάδα καλή, νεανική με έναν προπονητή νεαρό που προέρχεται από το ποδόσφαιρο. Γιατί στο ποδόσφαιρο τώρα τελευταία βλέπουμε πολλούς ουρανοκατέβατους».

Keywords
Τυχαία Θέματα