Στον Παναθηναϊκό ποντάρει ο Καλαφατάκης

Ο Ολυμπιακός θα είναι αποπροσανατολισμένος μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, κάτι που δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, σύμφωνα με τον Γιώργο Καλαφατάκη.

Ο Έλληνας τεχνικός συνομίλησε με σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ και αφού εξέφρασε την άποψή του για τους τελικούς της Α1 ανάμεσα σε

Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, μίλησε και για τη φετινή πορεία που είχε ως προπονητής του νεοφώτιστου ΚΑΟΔ, καταφέρνοντας να τον κρατήσει στην Α1.

«Αν οι αγώνες γινόντουσαν πριν το Final 4, τότε θα πόνταρα στον Ολυμπιακό. Είναι γεμάτος ενέργεια, διψάει για διάκριση, είναι η ομάδα που έρχεται. Μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας όμως θεωρώ πολύ πιθανό να χάσει την συγκέντρωσή του. Είναι πολύ μικρό το διάστημα που μεσολαβεί από Κυριακή σε Πέμπτη και είναι δύσκολο να διαχειριστείς μια τέτοια επιτυχία», δήλωσε για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά το Final 4, ενώ για τον Παναθηναϊκό συνέχισε: «για τον Παναθηναϊκό από την άλλη, μετά τα παιχνίδια του Final 4, αποτελεί πρόκληση να αποδείξει πως δεν έφτασε στο τέλος της αυτοκρατορίας του και πιστεύω πως θα αγωνιστεί πολύ δυνατά».

Για την πορεία του ΚΑΟΔ και την 9η θέση που κατέκτησε στην κανονική διάρκεια της Α1 αλλά και για το πώς μια ελληνική ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει: «Αποδώσαμε πολύ καλά και έγινε καλός προγραμματισμός παρόλο τον χαμηλό προϋπολογισμό. Θα μπορούσαμε ακόμα να μπούμε και στην οκτάδα και να πάρουμε μέρος στα play off. Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία μας».

Για το επίπεδο της Α1: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο μπροστά από όλες τις υπόλοιπες ομάδες και αυτό θα συμβαίνει όσο στο τιμόνι τους κάθονται δύο οικογένειες με πολλά χρήματα. Κακά τα ψέματα αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για να πετύχει κάτι καλό κάποια ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα