Παράσχου: «Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να παίρνει πρωτάθλημα»

Η Μιχαέλα Παράσχου βρέθηκε στο γήπεδο του Χείμαρου προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Πανσερραϊκή και τα Μετέωρα εκμεταλλευόμενη το ρεπό του ΠΑΟΚ.

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο πρωτάθλημα, για τον άδικο αποκλεισμό τους από το θεσμό του Champions League καθώς επίσης

και για την Εθνική ομάδα.

«Για όγδοη φορά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Για εμάς ήταν η πιο δύσκολη χρονιά καθώς φέτος υπήρχε ανταγωνισμός. Η Καρδίτσα ήταν μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες στο πρωτάθλημα κάτι το οποίο περιμέναμε από την ομάδα του Βόλου αν και δεν έγινε. Μια ακόμα δύναμη στο πρωτάθλημα ήταν και ο Οδυσσέας Γλυφάδας ο οποίος μας έκοψε το σερί των αήττητων παιχνιδιών μας μετά από τέσσερα χρόνια κάτι το οποίο επιχείρησε και ο Εργοτέλης αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να παίρνει το πρωτάθλημα και ελπίζω να υπάρξουν ομάδες που θα μπορούν να μας κοντράρουν κάτι το οποίο έχει αρχίσει να γίνεται», τόνισε η Μιχαέλα Παράσχου.

Για τους στόχους που έχει ο ΠΑΟΚ για τον θεσμό του Champions League η παίκτρια του «Δικεφάλου του Βορρά» δήλωσε: «Στόχος της ομάδας μου μετά τον άδικο αποκλεισμό από το Champions League είναι να γίνεται κάθε χρονιά καλύτερος. Η ψαλίδα ανάμεσα στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές ομάδες έχει μικρύνει και με την καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας θα υπάρχουν παίκτριες που θα στελεχώσουν την βασική ομάδα κάνοντάς την ακόμα πιο δυνατή και ανταγωνιστική».

Για την Εθνική ομάδα η Παράσχου συνέχισε λέγοντας: «Στην Εθνική ομάδα υπάρχουν διαφορές με τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρώπης. Ωστόσο, με την σωστή και καλή δουλεία που γίνεται η ψαλίδα έχει αρχίσει σιγά σιγά να κλείνει».

Ακόμα, η Παρασχου κάλεσε θεσμικούς και εξωθεσμικούς παράγοντες προκειμένου να βοηθήσουν το γυναικείο ποδόσφαιρο προκειμένου να έχει μέλλον.

Τέλος, η παίκτρια του ΠΑΟΚ θέλησε να δώσει και μια ευχή λέγοντας: «Καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα ανδρών για το Euro 2012. Είμαι πεπεισμένη για αυτό καθώς έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και προπονητή».

Μετέωρα: Νίκος Σακελάρης

Keywords
Τυχαία Θέματα