Παπασταθόπουλος: «Δεν χάσαμε την πίστη μας»

Η υπομονή και η επιμονή που είχε η Εθνική ομάδα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Γεωργία, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στην ανατροπή σύμφωνα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο διεθνής αμυντικός της Βέρντερ, μιλώντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Τιφλίδα, δεν παρέλειψε να μιλήσει ακόμα για τον Φερνάντο Σάντος, τον Ότο Ρεχάγκελ αλλά και την πορεία που περιμένει από την Ελλάδα στην τελική φάση του Euro.

«Είχαμε πει ότι ήταν δύσκολο ματς. Καταφέραμε και το κερδίσαμε

και είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για μας. Η Ελλάδα βρίσκεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα πάμε στα τελικά για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο», τόνισε αρχικά ο Παπασταθόπουλος, για να συμπληρώσει σχετικά με το ματς και την αντίδραση της Εθνικής μετά το γκολ της Γεωργίας: «Εμείς πάμε πάντα για τη νίκη. Καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι και αυτό γιατί δεν χάσαμε την υπομονή και την επιμονή μας και μέσα από αυτά πήραμε τελικά τη νίκη».

Ερωτηθείς για το τι έχει αλλάξει στην εποχή Σάντος σε σχέση με εκείνη του Ρεχάγκελ, κατέληξε: «Είναι δύο πολύ μεγάλα ονόματα και δύο πολύ μεγάλοι προπονητές και οι δύο. Ο κ. Σάντος είναι αήττητος και ο ίδιος έχει πολύ μεγάλο μερίδιο σε αυτήν την επιτυχία».

Keywords
Τυχαία Θέματα