Εκτός η Ουγγαρία

23:05 11/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2012 5ος ΟΜΙΛΟΣ-10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Φέρεντς Πούσκας»

Στην 3η θέση του 5ου ομίλου τερμάτισε η Ουγγαρία, αφού αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Φιλανδία στο «Φέρεντς Πούσκας» φθάνοντας τους δεκαεννέα βαθμούς.

Η Ουγγαρία πίεσε για το γκολ ωστόσο ο Κομάν σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή στο 38', ενώ στο 44' ο Πρίσκιν νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Φρέντρικσον. Οι «Μαγυάροι» ήταν άτυχοι στο 77' αφού το σουτ του Σάμπιτς από την μικρή περιοχή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Φρέντρικσον και το 0-0 παρέμεινε.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κιράλι, Βάντσακ, Γιουχάζ, Κορσμάρ, Ελεκ, Χάιναλ (88' Στίμπερ), Βάργκα, Σάντορ (59' Ντζουτζάκ), Κομάν, Σάμπιτς, Πρίσκιν (59' Βάντοζ).

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Φρέντρικσον, Μοισάντερ, Τοίβιο, Αρκίβουο (55' Λάμπι), Ραιτάλα, Ερεμένκο, Ρινγκ, Βαιρίνεν, Σπάρι, Χαμαλάινεν (85' Πούκι), Φορσέλ (66' Φουρούλχομ).

ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Ζίμπρου Στάντιον»

Τους εννέα βαθμούς έφθασε η Μολδαβία, αφού επικράτησε εύκολα με 4-0 του Σαν Μαρίνο στο «Ζίμπρου Στάντιον». Η Μολδαβία πήρε προβάδισμα στο 30' όταν ο Σουβόροφ τροφοδότησε τον Αλεξέεφ που σούταρε από την μεγάλη περιοχή με τον Σιμονσίνι να αποκρούει ασταθώς, όμως στην επαναφορά ο Ζμέου με δεξί πλασέ έκανε το 1-0. Η Μολδαβία «ζευγάρωσε» τα τέρματα της στο 62' όταν ο Τσεμποτάρου σούταρε από την μικρή περιοχή και ο Μπακιότσι προσπαθώντας να διώξει σημείωσε αυτογκόλ, ενώ το 3-0 έκανε ο Σουβόροφ στο 66' με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Άντροβιτς στο 88', ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τιριγκλάς στο 84'.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Γκαιντουβλέβιτσι, Αρμας, Γκολοβατένκο, Επουρεάνου, Ράκου (70' Άντροβιτς), Τσεπτίν, Τσεμποτάρου (78' Τιριγκλάς), Ζμέου, Σουβόροφ, Αλεξέεφ (61' Μπουγκάγιεφ), Ντόρος.

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Σιμονσίνι, Μπεντεντέτινι, Βανούτσι, Ντέλα Βάλε, Μπακιότσι (89' Αλμπάνι), Μπερέτι (67' Μπούγκλι), Κοπίνι, Γκασπερόνι (76' Μοντάνια), Γκερβελίν, Σερβά, Βιταϊόλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα