Προκύπτει… πόλεμος ανάμεσα στους Μαϊάμι Χιτ και τους Μπόστον Σέλτικς

Ο Ραζόν Ρόντο έκανε λόγο για έντονα μαρκαρίσματα των Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο τελικό της Ανατολής, κάτι που δεν άφησε ασυγκίνητους τους Λεμπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ.

Άλλωστε οι δύο κορυφαίοι παίκτες των πρωταθλητών της Southeast προέρχονται από «έντονη» σειρά εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς. Φαίνεται πως δεν… κωλώνουν στην προοπτική νέου «πολέμου» με τους Μπόστον Σέλτικς.

«Δεν χρειάζεται να τοποθετηθώ. Άλλωστε προετοιμάζομαι για σκληρά μαρκαρίσματα σε όλα τα παιχνίδια» δήλωσε ο Τζέιμς, ενώ ο Ουέιντ πρόσθεσε: «Είμαστε άνδρες και δεν θα μας

πάρουν τον τσαμπουκά. Δεν έχουμε σκοπό να ρίξουμε τους αντιπάλους στο παρκέ, αλλά θα το κάνουμε, αν χρειαστεί».

Γενικά ο «βασιλιάς» φάνηκε να διασκεδάζει, όταν ενημερώθηκε για τις σχετικές δηλώσεις των παικτών των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης. Πάντως ο κόουτς, Έρικ Σποέλστρα, αντιμετώπισε με διαφορετικό τρόπο τον Ρόντο:

«Είναι μοναδικός παίκτης. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές του. Ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του είναι πως είναι απρόβλεπτος. Δεν ξέρεις πότε θα κάνει τη σπουδαία φάση. Δεν έχει όρια».

Αντίθετα ο Giancarlo Stanton, παίκτης των Μαϊάμι Μάρλινς του MLB, αποδείχθηκε φανατικός οπαδός των μπασκετικής ομάδας της πόλης. Συγκεκριμένα προέβλεψε πως οι Χιτ θα αποκλείσουν με «sweep» τους Σέλτικς. Άλλωστε παρακολούθησε το πρώτο παιχνίδι με τους Ricky Nolasco και τον ιδιοκτήτη των Μάρλινς, Jeffrey Loria. Μεταξύ άλλων ο Stanton είχε παίξει μπάσκετ σε σχολικό επίπεδο, οπότε έχει εμπεριστατωμένη άποψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα