Προς τον… πάγκο ο Ρέι Άλεν

Φαίνεται πως ο Ρέι Άλεν θα επιστρέψει στον πάγκο των Μπόστον Σέλτικς ύστερα από την απογοητευτική του εμφάνιση στον πρώτο τελικό της Ανατολής.

Συγκεκριμένα ο προπονητής των «κελτών», Ντοκ Ρίβερς, εξέφρασε τον προβληματισμό του, ύστερα από το πρώτο ματς εναντίον των Μαϊάμι Χιτ:

«Είναι μία δύσκολη απόφαση. Προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Μάλιστα ενδέχεται να τον αφήσουμε εκτός για ένα ολόκληρο παιχνίδι. Δεν

ξέρουμε πως ακριβώς θα τον βοηθήσουμε. Άλλωστε και στο έβδομο ματς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς υπέφερε, αλλά στο τέταρτο 12λεπτο πέτυχε δύο κρίσιμα τρίποντα».

Θυμίζουμε πως ο 36χρονος γκαρντ είχε 1/7 σουτ στον πρώτο αγώνα με τους Χιτ. Επίσης ταλαιπωρείται διαρκώς από ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ενώ επανήλθε στη βασική πεντάδα, ύστερα από τον… τελειωτικό τραυματισμό του Έιβερι Μπράντλεϊ. Πλέον εξετάζεται η προοπτική επιστροφής του στον πάγκο. Όπως και να έχει, πολύ δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του φέτος, οπότε θα ενταχθεί στην «αγορά» των free agents.

Γενικά οι Σέλτικς προσπαθούν να «συνέλθουν» από τη «βαριά» ήττα στον πρώτο τελικό της Ανατολής, ο οποίος σημαδεύτηκε από τις τεχνικές ποινές, που δέχθηκαν. Οι Ρίβερς, Άλεν και Ραζόν Ρόντο αποτέλεσαν τους «στόχους» των διαιτητών. Όλοι προσπαθούν να ηρεμήσουν, πριν από τον αυριανό (31/05, 03:30) αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα