Απρόοπτος τραυματισμός του Rodrigo Damm στο TUF Brasil

Άδοξα ολοκληρώθηκε η πορεία του Rodrigo Damm στο TUF Brasil, καθώς υπέστη ίωση λόγω υπερβολικής μείωσης κιλών.

Ο πρώην μαχητής του Strikeforce αποτελούσε το φαβορί στο τουρνουά των Featherweights, αλλά λίγο πριν τον ημιτελικό του με τον Godofredo «Pepey» de Oliveira (πρώην Belfort, νυν Wanderlei) αποκλείστηκε λόγω της προαναφερόμενης ίωσης. Τη θέση του πήρε ο Marcos Vinicius «Vina» Borges Pancini, ο οποίος εξασφάλισε την παρουσία στον τελικό του τουρνουά με θεαματική υποταγή στο δεύτερο γύρο επί του «Pepey».

Επίσης ο Hugo

«Wolverine» Viana (Belfort) θα κοντραριστεί με τον Rony «Jason» Mariano Bezerra (Wanderlei) στον έτερο ημιτελικό των Featherweights. Στους Middleweights o Sergio «Serginho» Moraes (πρώην Belfort, νυν Wanderlei) θα αντιμετωπίσει τον Daniel Sarafian (Belfort). Επίσης ο Thiago «Bodao» de Oliveira Perpetuo (πρώην Belfort, νυν Wanderlei) τον Cezar «Mutante» Ferreira (Belfort).

Θυμίζουμε πως ο Vitor Belfort… χάρισε τρεις προκριθέντες μαχητές στον Wanderlei Silva, ώστε να επέλθει ισορροπία στους οκτώ εναπομείναντες αθλητές και να έχει ενδιαφέρον η συνέχεια του ριάλιτι. Πάντως ο θριαμβευτής προπονητής του σόου υπέστη τραυματισμό και δεν θα αντιμετωπίσει τον «Axe Murderer» στο UFC 147, κάτι που δεν ήταν γνωστό κατά τη διάρκεια του μαγνητοσκοπημένου TUF Brasil.

Keywords
Τυχαία Θέματα