Δύο αουτσάιντερ στους τελικούς του Stanley Cup

Ασήμαντο αποδείχθηκε το πλεονέκτημα έδρας στα φετινά playoffs του NHL και άλλα νέα από τον χώρο του χόκεϊ επί πάγου.

Έκτοι είχαν τερματίσει στην Ανατολή οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς και όγδοοι στη Δύση οι Λος Άντζελες Κινγκς. Οι Ντέβιλς απέκλεισαν τον τρίτο, τον πέμπτο κ αι τον πρώτο, ενώ οι «βασιλιάδες» τον πρώτο, τον δεύτερο και τον τρίτο της βαθμολογίας! Σε όλες τις περιπτώσεις οι δύο ομάδες

είχαν μειονέκτημα έδρας. Στους τελικούς οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» διατηρούν το πλεονέκτημα του… μειονεκτήματος έδρας.

Στο Μπρούκλιν το KHL!

Στο νεόκτιστο «Barclays Center» του Μπρούκλιν θα διεξαχθούν δύο αγώνες της νέας σεζόν του KHL! Φυσικά έβαλε το… χεράκι του ο Μιχαήλ Προχόροφ, ιδιοκτήτης των Νετς του ΝΒΑ, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν το κλειστό τη νέα σεζόν. Υπενθυμίζουμε πως το «Barclays Center» μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει ματς χόκεϊ επί πάγου και για αυτό ενδέχεται οι Νιου Γιορκ Άιλαντερς να μετακομίσουν σε αυτό.

Ανανεώσεις στους Μπλάκχοκς

Νέο τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Johnny Oduya και αντίστοιχο μονοετές ο Jamal Mayers. Ο αμυντικός και ο επιθετικός των Σικάγο Μπλάκχοκς, δηλαδή, θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν με τους «μαυραετούς».

Συνεχίζεται το «χτίσιμο» των Κανάντιενς

Ο Scott Mellanby ανέλαβε χρέη διευθυντή του τμήματος σκάουτινγκ στους Μόντρεαλ Κανάντιενς, ύστερα από σχετική επιλογή του νέου GM, Marc Bergevin. Θυμίζουμε πως ο Bob Hartley είναι μία… ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Εκτός πλάνων ο Tomas Vokoun

Δύσκολα θα συνεχίσει στους Ουάσινγκτον Κάπιτολς ο 35χρονος τερματοφύλακας, Tomas Vokoun. Πάντως δεν αποκλείει περίπτωση μετακόμισης του σε άλλη ομάδα του NHL, αντί για μεταπήδηση σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Θα συνεχίσει ο Martin Brodeur

Αν και είναι 40 ετών, ο Martin Brodeur προτίθεται να συνεχίσει για μία ακόμα σεζόν στους Ντέβιλς. Για την ώρα, πάντως, στο μυαλό του κυριαρχούν οι επερχόμενοι τελικοί του Stanley Cup, στους οποίους οι «διάβολοι» αντιμετωπίζουν με πλεονέκτημα έδρας τους Κινγκς.

Keywords
Τυχαία Θέματα