Πούλησε το δακτυλίδι του Super Bowl για 230 χιλιάδες δολάρια

Έναντι 230,000 δολαρίων πούλησε το δακτυλίδι παγκόσμιου πρωταθλητή ο Lawrence Taylor και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Στα 230,000 δολάρια έφτασε η τιμή του δαχτυλιδιού του Taylor από το Super Bowl XXV. Μάλιστα ο Βρετανός defensive end των Νιου Γιορκ Τζάιαντς, Osi

Umenyiora, ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους αγοραστές, αλλά έμεινε πολύ μακριά από την τελική τιμή.

Τέσσερις εβδομάδες έξω ο Andre Johnson

Στο περιθώριο για τρεις με τέσσερις εβδομάδες τέθηκε ο receiver των Χιούστον Τέξανς, Andre Johnson. Άλλωστε υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο. Μοιραία, ο 5-φορές Pro Bowler απουσίασε από την πρώτη οργανωμένη προπόνηση της ομάδας του. Εκτός έμεινε και ο quarterback, Matt Schaub, λόγω της προγενέστερης εγχείρησης στο δεξί πόδι. Αμφότεροι θα είναι στο 100%, πολύ πριν την κανονική προετοιμασία, που θα αρχίσει τον Αύγουστο.

Πρόβλημα με Shanahan

Σκληρό... μαρκάρισμα δέχθηκε ο τεχνικός των Ουάσινγκτον Ρέντσκινς, Mike Shanahan, στην πρώτη ολοκληρωμένη φετινή προπόνηση των «πρωτευουσιάνων». Συγκεκριμένα ο rookie defensive back, Brandyn Thompson, έπεσε με δύναμη πάνω του, κατά τη διάρκεια άσκησης.

«Καυτή» offseason

Η ένωση των ιδιοκτητών του NFL θα συνεδριάσει την Τρίτη (22/05) στην Ατλάντα και θα συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις στη λίγκα. Φυσικά κυριαρχεί η μήνυση του NFLPA για την υπόθεση του Jonathan Vilma.

Απειλεί ο Tim Tebow

Με μηνύσεις φαίνεται πως θα απαντήσει ο Tim Tebow, quarterback των Νιου Γιορκ Τζετς, ύστερα από την παράνομη, όπως τη θεωρεί ο ίδιος, χρήση του ονόματός του σε φανέλες, οι οποίες πουλιόνται στη Νέα Υόρκη. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιείται ο όρος «My Jesus» (σ.σ. ο δικός μου Ιησούς) στις επίμαχες φανέλες.

Φυλακή ο Ellis

Εν τω μεταξύ, ο defensive lineman των Τζετς, Kenrick Ellis, δήλωσε ένοχος για εμπλοκή του σε καυγά το 2010 και επιπλήχτηκε με 179 μέρες φυλάκισης. Πάντως οι νομικοί εκπρόσωποι της επιλογής ντραφτ τρίτου γύρου δηλώνουν πως θα εκτίσει 45 ημέρες, από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 30 Ιουλίου, οπότε θα είναι έτοιμος για την προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Τέλος ο Titus Young

Οι Ντιτρόιτ Λάιονς απέκλεισαν τον Titus Young από το προπαρασκευαστικό κομμάτι της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, η οποία άρχισε. Άλλωστε ο wide receiver χτύπησε τον συμπαίκτη του, Louis Delmas, κατά τη διάρκεια προαιρετικής προπόνησης, την προηγούμενη εβδομάδα.

Όλα έτοιμα για τη δίκη του D.J. Williams

Άρχισε η δίκη του D.J. Williams για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο linebacker και πρώην αρχηγός των Ντένβερ Μπρόνκος είχε πάρει αρκετές αναβολές, αλλά πλέον θα επιδικαστεί η δεύτερή του σχετική σύλληψη, εντός των τελευταίων επτά ετών. Εν τω μεταξύ, ο Knowshon Moreno ξεπέρασε τον σοβαρό του τραυματισμό και ξεκίνησε προπονήσεις με τους Μπρόνκος, στο προπαρασκευαστικό κομμάτι της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, όπου φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας του ομάδας ο Peyton Manning!

Τετραετές στον Zach Brown

Επιλέχθηκε στον δε

Keywords
Τυχαία Θέματα